Τι Βγάζει Ένα Σουτιέν Αν Πλυθεί στο Χέρι και Όχι στο Πλυντήριο

Μια γυναίκα από την Αυστραλία έχει αποκαλύψει την συγκλονιστική ποσότητα βρωμιάς που έκρυβαν τα σουτιέν της, αφού μούλιασε τα εσώρουχά της για 30 λεπτά.

Ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Facebook, η γυναίκα αποκάλυψε ότι μούλιασε έξι σουτιέν για μισή ώρα χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα δύο συστατικών και ήταν συγκλονισμένη με τα αποτελέσματα.

«Έκανα το μούλιασμα σε έξι από τα σουτιέν μου, τι αηδία», έγραψε λεζάντα στη φωτογραφία που δείχνει το νερό που είχε γίνει καφέ μετά το μούλιασμα.

Το πείραμα πλυσίματός της έχει αφήσει πολλούς σε κοινωνικά μέσα αηδιασμένους, με τα σχόλια να λένε ότι ήταν συγκλονισμένοι σε αυτό που «βγαίνει από τα σουτιέν».

Η γυναίκα είπε ότι δημιούργησε το διάλυμα της αναμειγνύοντας μια κουταλιά της σούπας απορρυπαντικό Cold Power και μια κουταλιά της σούπας Sard Remover σε κρύο νερό.

Οι σχολιαστές που είχαν δοκιμάσει το ίδιο διάλυμα δήλωσαν ότι είχαν παρόμοια αποτελέσματα, με ένα που λέει ότι ήταν ιδανικό για την αποκατάσταση ρούχων που ήταν αποθηκευμένα.

«Είχα νερό πιο σκούρο από αυτό το νερό σε ρούχα για μωρά που ήταν αποθηκευμένα για περίπου ένα χρόνο και είχαν φορεθεί μόνο μερικές φορές», έγραψε ένα άτομο.

Ένας άλλος είπε: «Έκανα αυτό το μούλιασμα στα μαξιλάρια μου στο μπάνιο, βγήκαν ολοκαίνουργια! Ήταν πολύ εντυπωσιασμένο! «

Ένα τρίτο άτομο δήλωσε ότι μούλιασε τις σχολικές στολές των παιδιών τους χρησιμοποιώντας το ίδιο διάλυμα:

«Το νερό μοιάζει με αυτό και οι στολές τους πλένονται καθημερινά».

Ένας άλλος επίσης έγραψε λέγοντας ότι είχε χρησιμοποιήσει την ίδια μέθοδο για να καθαρίσει βαθιά τις κουρτίνες τους.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην ίδια ανάρτηση δείχνει τις κουρτίνες να βγάζουν μεγάλη ποσότητα βρωμιάς.

Κάποιοι που είχαν δει τη φωτογραφία της γυναίκας συνέκριναν τη μέθοδό της με μια μέθοδο βαθύ καθαρισμού για την αφαίρεση λεκέδων από τα ρούχα.

Ένα διάλυμα αποτελείται από βόρακα ή διφθοριούχο νάτριο και κρυστάλλους μαγεριικής σόδας διαλυμένους σε νερό με συνηθισμένο απορρυπαντικό.

Μια τέτοια πλύση θα αφαιρέσει τη βρωμιά από τα ρούχα, καθώς και σωματικά υγρά όπως ιδρώτα και βακτήρια.

Το τελικό βήμα περιλαμβάνει την πλύση των ρούχων σε κανονικό πλύσιμο, πριν από το σιδέρωμα και την αποθήκευση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πλύσιμο με βόρακα δεν πρέπει να γίνεται συνέχεια, καθώς έχει τη δυνατότητα να φθείρει ορισμένα υφάσματα.