Τι Συμβαίνει στην Ψυχή και στο Μυαλό του Ανθρώπου, όταν Βρει Πραγματικά τον Άνθρωπο που του Ταιριάζει
Www.true.gr

Τι Συμβαίνει στην Ψυχή και στο Μυαλό του Ανθρώπου, όταν Βρει Πραγματικά τον Άνθρωπο που του Ταιριάζει

«Νιώθω λες και ένα κομμάτι της ψυχής μου σε αγάπησε από την αρχή των πάντων. Ίσως καταγόμαστε από το ίδιο άστρο. » – Emery Allen.

Τις περισσότερες φορές, το άτομο που περνάμε την υπόλοιπη ζωή μας, δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Συνήθως έχουμε εικόνες στο κεφάλι μας για το ποιος/α θα θέλαμε να είναι ή το πώς θα θέλαμε να συμπεριφέρεται. Πόσο ρομαντικός/η και γλυκός/η θα είναι. Δημιουργούμε αυτό το τέλειο πρόσωπο στο μυαλό μας, τόσο τέλεια φτιαγμένο, που νιώθουμε σοκαρισμένοι αν τελικά τύχει να το συναντήσουμε.

Ο αληθινός εαυτός σας θα εμφανιστεί.

Το να είστε με το άλλο σας μισό, θα σας κάνει να βγείτε από το καβούκι σας. Αυτός ο άνθρωπος, δεν θα αποτύχει ποτέ, στο να σας ενθαρρύνει και να σας εμπνεύσει. Θα είναι πάντα το φως, που σας δείχνει το σωστό δρόμο, μια κινητήρια δύναμη. Θα δείτε πως δεν θα εγκαταλείπετε πλέον τα όνειρα σας επειδή φοβάστε.

Η ευτυχία γίνεται καθημερινότητα.

Δεν θα περιμένετε πλέον τα χειρότερα από τη ζωή. Θα ξυπνάτε μόνο γνωρίζοντας ότι η σημερινή μέρα, θα είναι μια χαρούμενη μέρα. Βέβαια, μπορεί να προκύψουν διαμάχες και να υπάρξουν συγκρούσεις. Αλλά θα γνωρίζετε, ότι το άλλο σας μισό δεν θα θελήσει ποτέ να τελειώσει μια μέρα και να είστε τσακωμένοι. Το άλλο σας μισό, θα σας αγαπά για πάντα και ο πόνος που έχετε να αντιμετωπίσετε, τους πονάει εξίσου.

Εξαφανίζονται οι ανασφάλειες.

Η αληθινή σας αγάπη, δεν θα σας κάνει ποτέ να νιώθετε άσχημα. Είναι αυτός που δεν σας κάνει να ανησυχείτε όταν δεν έχετε απαντήσει στα μηνύματα του. Δεν χρειάζεται να ψαχουλέψετε στο τηλέφωνό τους, επειδή ποτέ δεν θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Αγαπούν το ποιος είσαι και δεν κάνουν συγκρίσεις ανάμεσα σε εσάς και οποιονδήποτε άλλο.


Είναι εκπληκτικό το πόσο αναζωογονητική μπορεί να είναι η αγάπη ενός ατόμου, που αγαπάει πραγματικά μόνο εσένα. Δεν θα αισθάνεστε υποτίμηση, αφού πάντα θα σας λέει το πόσο ιδιαίτερος/η είστε. Θα ανακαλύψετε πως χαμογελάτε περισσότερο, γελάτε περισσότερο και θα ξεχνάτε δυσάρεστες αναμνήσεις από προηγούμενες σχέσεις σας.

Η επικοινωνία είναι πανεύκολη.

Είναι πανεύκολο για εσάς να μιλάτε με αυτό το άτομο. Δεν χρειάζεται να αποκρύψετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή να «χρυσώνετε» μέρη της ιστορίας σας. Το άλλο σας μισό, θα είναι πάντα εκεί για να σας ακούσει και να σας αγκαλιάσει όταν το χρειάζεστε. Ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολοι είναι, πάντα βρίσκουν τον τρόπο να είναι εκεί για εσάς.


Μπορούν να δουν μέσα από το προσωπείο σας και καταλαβαίνουν πότε κρύβετε κάτι. Θέλουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Προσπαθούν με όλοι τους τη δύναμη να σας κάνουν ευτυχισμένους και να διώξουν τη θλίψη σας.

Το άλλο σας μισό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρει να σας δείξει πόσο σας αγαπάει.

ΠΗΓΗ: inspiretochange.org

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr