Τι συμβαίνει με το κορμί της Σπυροπούλου: Πώς βγαίνει στο γυαλί και πώς είναι στην πραγματικότητα (Pics)
Www.true.gr

Τι συμβαίνει με το κορμί της Σπυροπούλου: Πώς βγαίνει στο γυαλί και πώς είναι στην πραγματικότητα (Pics)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε, μετά την περιπέτειά της ως παίκτρια του Survivor, σε γνώριμα γι’ αυτήν νερά, σε αυτά της παρουσίασης, ούσα πιο εντυπωσιακή από ποτέ αφού ο Άγιος Δομήνικος την έκανε να χάσει τα λίγα περιττά κιλά που είχε πριν το παιχνίδι.
Στο «My Style Rocks» είναι άκρως εντυπωσιακή και χωρίς να υπερβάλουμε κάθε Παρασκευή στο Gala ξεχωρίζει, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ακόμα και από τις παίκτριες, οι οποίες διαγωνίζονται στο στυλ.

Αυτό που προσέξαμε όμως στο τελευταίο Gala είναι οι δύο διαφορετικές εικόνες που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα ανάμεσα στον φωτογραφικό φακό και τον τηλεοπτικό.

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα δελτία τύπου της εκπομπής, με την παρουσιάστρια να ποζάρει δίπλα στην κριτική επιτροπή, διαφέρουν αρκετά στο πώς φαίνεται το σώμα της σε σχέση με την εικόνα που μας δείχνει ο τηλεοπτικός φακός.


Ο φωτογραφικός φακός προσθέτει κιλά στην Κωνσταντίνα, τα οποία δεν φαίνονται όταν αυτή κινείται στη διάρκεια της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες του ΣΚΑΪ.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!


Και στις δύο περιπτώσεις η παρουσία της είναι εντυπωσιακή, καθώς οι καμπύλες της είναι αξιοζήλευτες, αλλά για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πόσο μπορεί να σε ξεγελάσει μία φωτογραφία, με διαφορετικό φακό και στήσιμο, δημιουργώντας εσφαλμένη εντύπωση σε σχέση με την πραγματικότητα.

Πηγη dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr