Τι πραγματικά συνέβη: Η Απόλυση της Αραβανή από τον ALPHA και το «Άδειασμα» της Σπυροπούλου.
Www.true.gr

Τι πραγματικά συνέβη: Η Απόλυση της Αραβανή από τον ALPHA και το «Άδειασμα» της Σπυροπούλου.

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Επιτέλους SK» το πάνελ της εκπομπής αλλά και η παρουσιάστριά του Ναταλία Γερμανού, βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν την προ εξαετίας αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από την εκπομπή «Μέσ’ Στην Καλή Χαρά».

Η εκπομπή που προβαλλόταν πρίν τρία χρόνια με παρουσιάστριες την Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε εκτός των άλλων στο πάνελ της την Ευαγγελία Αραβανή. Μόνο όμως για τρεις εβδομάδες. Η Ευαγγελία Αραβανή καλέστηκε στα γραφεία της project manager του σταθμού και απολύθηκε.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε η απόλυσή της και στη Ναταλία Γερμανού, αλλά σε άλλο γραφείο, σ’ αυτό του διευθυντή προγράμματος του καναλιού.Η Ναταλία εξιστόρησε το γεγονός και τα μέλη του πάνελ έριξαν φιτιλιές, αναφέροντας την πορεία των άλλων δύο εμπλεκόμενων κυριών, στο περιστατικό που περιέγραψε στο «Πρω1νό» η Ευαγγελία Αραβανή.

«Η απάντηση δόθηκε μέσω Twitter, όχι από την Ευαγγελία αλλά από τον κόσμο… «Κάποιος παρουσιάζει αυτή τη στιγμή ένα λαμπερό show, Κάποιος μετράει καρύδες». Αυτό.» σχολίασε το πάνελ της εκπομπής.

Δείτε τι αναφέρθηκε για εκείνη την περίοδο στο βίντεο που ακολουθεί.
https://youtu.be/Utx-o88q92k
Πηγή dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr