ΤΙ κάνουν οι Γυναίκες όταν έρχονται σε Οργασμό, μέσα από 20 Χαρακτηριστικά Παραδείγματα!
Www.true.gr

ΤΙ κάνουν οι Γυναίκες όταν έρχονται σε Οργασμό, μέσα από 20 Χαρακτηριστικά Παραδείγματα!

Ένας φωτογράφος από την Βραζιλία αποτυπώνει τα πρόσωπα γυναικών πριν, κατά και μετά από έναν οργασμό σε προσπάθεια να σπάσει τα ταμπού γύρω από την γυναικεία σεξουαλικότητα.

Ο άντρας πίσω από αυτή την φωτογραφική συλλογή, Marcos Alberti, την έχει ονομάσει «The O Project» και υπόσχεται να παρουσιάσει την γυναικεία σεξουαλικότητα όπως κανείς δεν έχει καταφέρει.

Κατέγραψε τις εκφράσεις περισσοτέρων από 20 ανώνυμων γυναικών πριν, κατά την διάρκεια και μετά την κορύφωση ενώ χρησιμοποιούσαν δονητή.

Παρά την προκλητική φύση των φωτογραφιών, δεν φαίνεται τίποτα κάτω από την μέση – ούτε στον φωτογράφο. Οι γυναίκες είναι όλων των εθνικοτήτων, συμπεριλαμβανομένου των ΗΠΑ, Γαλλίας, Κίνας και Σιγκαπούρης.

Σύμφωνα με τον Alberti, το μήνυμα που θέλει να δώσει είναι πως όλες οι γυναίκες αξίζουν να έχουν τον έλεγχο της σεξουαλικότητάς τους, ανεξάρτητα της καταγωγής τους.

«Στόχος μου είναι να πλήξω τον κοινωνικό στιγματισμό και την δαιμονοποίηση της γυναικείας ικανοποίησης.»«Όλα τα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν έλαμπαν στην τελευταία φωτογραφία. Αυτό ακριβώς θέλω να δει ο κόσμος. Ελπίζω όσοι δουν τις φωτογραφίες να νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση για το σώμα και την σεξουαλικότητά τους.»«Όταν προσεγγίζεις ένα θέμα που είναι ταμπού με χιούμορ, ο κόσμος αρχίζει να ανοίγεται και να λέει την άποψή του πιο ελεύθερα και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε νοοτροπία.»

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr