Τι κάνει μία Αεροσυνοδός όταν της Αρέσει κάποιος από τους Επιβάτες; Για Πρώτη Φορά σας αποκαλύπτουμε τον Μυστικό τους Κώδικα!
Www.true.gr

Τι κάνει μία Αεροσυνοδός όταν της Αρέσει κάποιος από τους Επιβάτες; Για Πρώτη Φορά σας αποκαλύπτουμε τον Μυστικό τους Κώδικα!

Φαίνεται πως οι αεροσυνοδοί έχουν ένα μυστικό κώδικα επικοινωνίας όταν είναι όλοι μαζί στο αεροπλάνο. 

Σύμφωνα με μία πρώην αεροσυνοδό, το πλήρωμα των αεροπλάνων έχει έναν μυστικό κώδικα που χρησιμοποιούν για να πουν σε έναν συνάδελφό τους πότε τους αρέσει ένας επιβάτης.

Αντί να μιλήσουν ανοιχτά μπροστά στους άλλους επιβάτες με κίνδυνο να ντροπιαστούν, χρησιμοποιούν μία συγκεκριμένη φράση για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους προς κάποιον.

https://www.instagram.com/p/BcnEu3SHxXf/Για παράδειγμα, εάν μία αεροσυνοδός θεωρεί πως ο επιβάτης στην θέση 6F είναι όμορφος, θα έλεγε ας πούμε πως σκέφτεται να πάει «Six days in France.» (Έξι μέρες στο Παρίσι). Το πιάσατε; 6F.

Οπότε την επόμενη φορά που είστε στο αεροπλάνο και ακούσετε τις αεροσυνοδούς να συζητάνε για το πού θέλουν να πάνε διακοπές, να προσπαθήσετε να τις ακούσετε. Μπορεί να μιλάνε για σας.Βέβαια, από την άλλη μπορεί όντως να σκέφτονται να κάνουν ένα ταξίδι για έξι μέρες στην Γαλλία. Οπότε μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα!

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr