Τι έγραψε στο σημείωμα ο Διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας που αυτοκτόνησε – Το μήνυμα στη σύζυγό του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά την είδηση ότι ο 30χρονος διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας βρέθηκε με σφαίρα στον κρόταφο, μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 30χρονος υπαστυνόμος που βρέθηκε νεκρός σε πολύ κοντινή απόσταση από το Τμήμα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση της Χαρά Σπηλιοπούλου, έδωσε τέλος στη ζωή του, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 30χρονος θα προέβαινε, αφού ο νεαρός υπαστυνόμος, είχε αποκτήσει πριν από δύο μήνες ένα παιδί με την σύζυγό του.

To μήνυμα προς τη σύζυγό του

Μέσα στο ντουλαπάκι του στην υπηρεσία του, βρέθηκε ένα δισέλιδο σημείωμα, στο οποίο ο 30χρονος έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του. Στο σημείωμα ο ίδιος ανέφερε ότι η ψυχική του υγεία ήταν κλονισμένη το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το Νewsbomb.gr o 30χρονος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι λάτρευε τη σύζυγό του και ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Επιπλέον, έγραφε ότι επιθυμούσε να επιστρέψει στην Αθήνα και να υπηρετήσει σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας, ενώ στη συνέχεια αναφέρει τους προσωπικούς του λόγους που που έχουν να κάνουν με τα όνειρα που είχε για τη ζωή, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικοί ανέφεραν ότι βρήκαν νεκρό τον 30χρονο συνέδριο τους μέσα στο αυτοκίνητο, με το δάχτυλό του να βρίσκεται ακόμα στη σκανδάλη. Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό αξιωματικό με προσήλωση στο καθήκον.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και μέχρι τώρα δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

πηγη: newsbreak.gr