Τι Δείχνει ο Τρόπος που Σφίγγεις την Γροθιά σου για την Κρυφή σου Προσωπικότητα.

Όλοι έχουμε κάποιες κινήσεις που μας κάνουν μοναδικούς και συχνά κάνουμε χειρονομίες που αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας. Φαίνεται πως ο τρόπος που κλείνουμε την γροθιά μας λέει πολλά για τον πραγματικό μας χαρακτήρα και τις σχέσεις μας με τους άλλους.

To να κλείσουμε την γροθιά μας είναι κάτι απλό αλλά αποκαλύπτει πολλά για μας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε το χέρι σας όπως κάνετε συνήθως.

Έπειτα, προσπαθήστε να βρείτε ποια εικόνα από τις παρακάτω αντιστοιχεί σε σας:

Όλα τα δάχτυλα πάνω από τον αντίχειρα

Τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα:

Οι άλλοι λατρεύουν τον ενθουσιασμό σου, την δημιουργικότητα και την νοημοσύνη σου. Πιστεύουν πως είσαι συνετός και έξυπνος και η ζωή σου φαίνεται ήρεμη και αρμονική.

Ο πραγματικός σου χαρακτήρας:

Προσπαθείς να μην πειράξεις κανέναν και σου αρέσει η ηρεμία. Σου αρέσει να είσαι με φίλους και πιστούς, ειλικρινείς ανθρώπους.

Σε σχέση:


Θέλεις να μπορείς να χαλαρώσεις στην σχέση σου. Είσαι συμπονετικός και θα μείνεις σε μία σχέση μόνο και μόνο για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Αποφεύγεις τις εντάσεις και ξεχνάς και συγχωρείς γρήγορα.

Αντίχειρας πάνω από τα δάχτυλα

Τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα:

Είσαι χαρισματικός και ταλαντούχος και ο κόσμος λατρεύει την φιλικότητά σου. Έχεις υψηλή αυτοεκτίμηση και είσαι προσεκτικός και ευέλικτος.

Ο πραγματικός σου χαρακτήρας:

Πολύ συχνά κάνεις πράγματα επειδή φοβάσαι πως οι άλλοι θα σε πληγώσουν. Δεν σου αρέσει να ρισκάρεις και έχεις υψηλές προσδοκίες. Οι άνθρωποι σε αγαπάνε και σου αρέσει η παρέα τους.

Σε σχέση:

Δεν συγχωρείς εύκολα και συχνά σε βασανίζουν οι αναμνήσεις. Φοβάσαι να ανοίξεις την καρδιά σου γιατί φοβάσαι την αποτυχία.


Αντίχειρας πάνω από τον δείκτη 

Τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα:

Έχεις μεγάλη φαντασία και ένστικτο και είσαι γενναιόδωρος και φιλικός. Έχεις πολύ καλό χιούμορ και έτσι είσαι πάντα περικυκλωμένος από ανθρώπους. Μερικές φορές όμως γίνεσαι ανυπόμονος και επίμονος.

Ο πραγματικός σου χαρακτήρας:

Σου αρέσει η ειλικρίνεια και η καλοσύνη και είσαι ένας ευγενικός άνθρωπος που ξέρει να σέβεται. Ωστόσο, πολλοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευγένειά σου αλλά τους εντοπίζεις εύκολα και ξέρεις ποιος πραγματικά νοιάζεται για σένα.

Σε σχέση:

Είσαι συγκρατημένος όταν πρόκειται για την σχέση σου αφού η προτεραιότητά σου είναι να ακολουθήσεις το όνειρό σου και να βρεις κάποιον που σε αγαπάει πραγματικά.

Εσείς πώς κλείνετε την γροθιά σας; Ταιριάζει η περιγραφή με τον χαρακτήρα σας; 

Credit: healthy-life-box.com