Υπάρχει έντονο παρασκήνιο και παρελθόν εδώ.

Εκεί που το 5 συναντά τις οικογενειακές ιστορίες. Ή, όπως θα έλεγε και ένα κλασικό ιντερνετικό meme «is this a crossover episode?». Το γράφουμε αυτό γιατί στο χθεσινό δεύτερο επεισόδιο, είδαμε να εμφανίζεται μια καλογυμνασμένη ξανθιά κυρία που θύμιζε κάτι από Νατάσα στο στυλ και το πρόσωπό της ήταν πολύ γνώριμο.

Στην πορεία έγινε γνωστό πως πρόκειται για μια κοπέλα με την οποία είχε κάποτε σχέση ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μάλιστα, η ίδια είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor του 2017, οπότε ενδέχεται να ήταν η κοπέλα του μέχρι που γνώρισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Μαρί Ρόουζ Ταχμανιάν από την Κύπρο και τον Λίβανο, κέρδισε και ως εξωτερική εμφάνιση και ως χαρακτήρας τους κριτές, σε βαθμό που μέχρι και η της έδωσε το πολυπόθητο «ναι», αν και την ενοχλούν αφάνταστα τα τατουάζ.

Από τη στιγμή που πέρασε στον επόμενο γύρο, στο bootcamp, αναμένεται να δούμε και τα δράματα, μιας και η Μαρί Ρόουζ που πήγε στην οντισιόν με τον bodybuilder σύντροφό της, είχε βγει το 2017 και είχε μιλήσει για τον Βασάλο με όχι ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο για το πώς της φέρθηκε…