Τι άλλο θα δούμε! - 17χρονη "Εμπιστεύτηκε" την Παρθενιά της στον Πατέρα της σε παράξενη Τελετή Αγνότητας
Www.true.gr

Τι άλλο θα δούμε! – 17χρονη «Εμπιστεύτηκε» την Παρθενιά της στον Πατέρα της σε παράξενη Τελετή Αγνότητας

Μία 17χρονη αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να δεσμευτεί και να ορκιστεί αποχή από την ερωτική πράξη στον πατέρα της.

Η Hannah Lee Powers, από την Louisiana, πρόσφατα αφιέρωσε τον εαυτό της στο Κίνημα Αγνότητας, μία δέσμευση που σφραγίστηκε σε μία τελετή, στην οποία πήγε με τον πατέρα της, Beauchamp.

Παρόλο που ελάχιστες έφηβες της ηλικίας θα σκεφτόντουσαν να κάνουν κάτι τέτοιο, η Hannah επιμένει πως αυτό δυναμώνει την σχέση με τον πατέρα της, καθώς και με τον Θεό. 

«Η Βίβλος λέει πως ο έρωτας πριν τον γάμο είναι αμαρτία και το πιστεύω.» είπε η Hannah για να δικαιολογήσει την επιλογή της.«Το κάνω στην Τελετή Αγνότητας γιατί είναι σαν ένα σύμβολο που μοιράζομαι με όλους. Είναι επιλογή μου και ας μην συμφωνείτε.»

«Μπορεί να νομίζετε πως είναι παράξενο αλλά αυτά είναι τα πιστεύω μου. Θέλω να υποσχεθώ στον εαυτό μου και στον Θεό πως θα μείνω αγνή μέχρι να παντρευτώ.»

Το Κίνημα Αγνότητας ξεκίνησε στο Colorado Springs πριν 20 χρόνια, όταν ιδρύθηκε από τον ευαγγελιστή Randy Wilson και την γυναίκα του Lisa και από τότε έχει επεκταθεί στις 48 πολιτείες και σε 17 ακόμα χώρες.

Το κίνημα διοργανώνει αυτές τις τελετές αγνότητας στις οποίες τα κορίτσια ορκίζονται αποχή από τις ερωτικές επαφές μέχρι να παντρευτούν.Ο πατέρας με την κόρη του υπογράφουν ένα συμβόλαιο αγνότητας και τα κορίτσια παίρνουν ένα δαχτυλίδι αγνότητας για να φοράνε στο δεξί τους χέρι.

Για την Hannah, η επιλογή της έχει επηρεαστεί από την πίστη και την οικογένειά της και ξέρει πως σημαίνει πολλά για τον πατέρα της, Beauchamp.<

Ενώ θα έλεγε κανείς πως αυτό το κίνημα δεν κάνει κάτι κακό, στην ουσία υποστηρίζει πως η αξία ενός κοριτσιού βρίσκεται στην παρθενιά της και στις αποφάσεις της σχετικά με τον έρωτα.

Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr