Τι άλλο θα ακούσουμε! Γιατρός απαγόρευσε στην Κιμ Καρντάσιαν να βγάζει Σέλφι για λόγους... Υγείας!
Www.true.gr

Τι άλλο θα ακούσουμε! Γιατρός απαγόρευσε στην Κιμ Καρντάσιαν να βγάζει Σέλφι για λόγους… Υγείας!

Οι αδερφές Kardashian έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη για το ότι είναι κακομαθημένες και έχουν εμμονή με τον εαυτό τους.

Αλλά είναι άνθρωποι – και γονείς – που έχουν τα δικά τους προβλήματα να λύσουν, παρά την λαμπερή ζωή τους που βλέπετε στην τηλεόραση.

Τώρα, η Kim έχει αναπτύξει μία πολύ παράξενη χρόνια πάθηση και το γεγονός πως αψηφάει τις συμβουλές του γιατρού, μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο, η Kim αποκάλυψε πως ο γιατρός της την συμβούλεψε να σταματήσει να βγάζει σέλφι.

«Πονάει το χέρι μου. Ξέχασα να φορέσω τον νάρθηκα,» είπε στην αδερφή και την μητέρα της.

Το ότι τραυματίστηκε βγάζοντας σέλφι μπορεί να ακούγεται τραγικό αλλά είναι η πραγματικότητα.

Μία επιστημονική αναφορά έχει βρει άλλες 4 περιπτώσεις έφηβων κοριτσιών και γυναικών που έχουν τραυματίσει τους καρπούς τους βγάζοντας σέλφι.Η Kim έχει τραυματιστεί από την επαναλαμβανόμενη πίεση που ασκείται στο χέρι της από τον παράξενο τρόπο που ποζάρει στον φακό.

Αλλά εάν περιμένατε την Kim να αφήσει το κινητό της κάτω, κάνετε μεγάλο λάθος. Η διάσημη γυναίκα βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο να αψηφήσει τις συμβουλές του γιατρού και να προστατέψει τον καρπό της.

Φαίνεται πως έχει προσλάβει μία βοηθό για να της βγάζει σέλφι ώστε να παραμένει ανταγωνιστική στα social media μέχρι να γίνει καλύτερα ο καρπός της.

«Ο γιατρός μου μου έχει απαγορεύσει να βγάζω σέλφι και έτσι προσέλαβα την Paxy να το κάνει για μένα.»Πολλοί πιστεύουν πως αυτή η εμμονή της είναι ανθυγιεινή, αλλά η μητέρα της συμφωνεί απόλυτα μαζί της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim έχει προσλάβει προσωπικούς βοηθούς για ασυνήθιστες δουλειές.

Η αστέρας έχει παραδεχτεί πως έχει προσλάβει μία ομάδα μοντέλων που έχουν τις ίδιες αναλογίες με εκείνη ώστε να μπορούν να δοκιμάζουν τα ρούχα που της αρέσουν.

Ακούγεται πολύ πιο πιεστικό από το να δοκιμάζει τα ρούχα η ίδια αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως της κάνει την ζωή πιο εύκολη.

Η μανία της οικογένειας με τις σέλφι μπορεί να φαίνεται τραγική αλλά όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές για την καριέρα της.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr