Θυμάστε τον "Ποπάυ" με τα Τεράστια Μπράτσα; Μόλις δείτε ΠΩΣ τα Απέκτησε θα σας Σηκωθεί η Τρίχα.
Www.true.gr

Θυμάστε τον «Ποπάυ» με τα Τεράστια Μπράτσα; Μόλις δείτε ΠΩΣ τα Απέκτησε θα σας Σηκωθεί η Τρίχα.

Ένας πρώην στρατιώτης έκανε ενέσεις στα χέρια του με ένα σπιτικό μείγμα για να μεγαλώσει τους μυς του.

Ο Kirill Tereshin από την Ρωσία έχει πλέον δικέφαλους 61 εκατοστά αφού χρησιμοποίησε ένα συνθετικό έλαιο από ελαιόλαδο, λιδοκαΐνη και βενζυλική αλκοόλη.

«Για να φτάσεις στο μέγεθος αυτό, πρέπει να βάλεις λίτρα στα χέρια σου. Αφού το έκανα, ανέβαζα πυρετό, καθόμουν στο κρεβάτι και ένιωθα πως πέθαινα αλλά μετά όλα ήταν πάλι όλα κανονικά.»

O 21χρονος σωσίας του Ποπάι άρχισε να κάνει ενέσεις στον εαυτό του με 250ml από το μείγμα το καλοκαίρι. Όταν οι μυς του δεν αναπτυσσόντουσαν όσο ήθελε, αποφάσισε να αυξήσει την δοσολογία και έτσι κατάφερνε να αυξάνει το μέγεθος των χεριών του πολύ πιο γρήγορα.

Αφού είδαν φωτογραφίες από τους πρησμένους μυς του, οι γιατροί τον προειδοποίησαν πως μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.Του είπαν πως μπορεί να προκληθεί πνευμονικός εμβολισμός, νευρική βλάβη, μολύνσεις, σκλήρυνση του λιπογναθώματος, εγκεφαλικό και κύστες και έλκη στους μυς του. Του είπαν επίσης πως είναι πιθανό να παραλύσουν τα χέρια του ή ακόμα και να χρειαστεί να τα ακρωτηριάσει.

«Μία μέρα θα δημιουργηθούν αποστήματα, μετά φλεγμονή και μπορεί να πάθεις και εγκεφαλικό.»

Του είπαν πως ακόμα και αν σταματήσει τις ενέσεις, το έλαιο θα παραμείνει στους μυς του για τα επόμενα πέντε με 7 χρόνια.Ο ίδιος λέει πως θέλει να μεγαλώσει και άλλο τα χέρια του πριν επικεντρωθεί στην πλάτη, το στήθος και τους ώμους. Είναι επίσης χαρούμενος με τα αποτελέσματα και κοκορεύεται για το μικρό κόστος του ελαίου που χρησιμοποιεί.

«Εάν είχα χρησιμοποιήσει κανονικό Synthol, θα μου είχε κοστίσει $6,748 αλλά μέχρι τώρα έχω ξοδέψει μόλις $67.48. Δεν νιώθω δυσφορία πια… το σώμα μου το έχει συνηθίσει.»

Τι πιστεύετε για την ιστορία του;

Credit: dayspatch.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr