Θυμάστε τον Πατέρα που Δολοφόνησε τον Βιαστή της Κόρης του και Παραδόθηκε στην Αστυνομία; Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία του και θα Εξοργιστείτε!
Www.true.gr

Θυμάστε τον Πατέρα που Δολοφόνησε τον Βιαστή της Κόρης του και Παραδόθηκε στην Αστυνομία; Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία του και θα Εξοργιστείτε!

Η 24χρονη Julia Maynor, στις ηλικίες 4-9 ετών βιάζονταν επανειλημμένα από τον παππού της Raymond Brooks. Ο άνθρωπος αυτός, φυλακίστηκε μόνο για 27 μήνες, ενώ η ποινή του ήταν πέντε χρόνια.

Εκείνη λέει, πως τότε νόμιζε ότι απλά την αγαπούσε με διαφορετικό τρόπο από ό, τι η μαμά και ο μπαμπάς της και δεν το θεωρούσε κάτι κακό.

Το 2014, η Julia μίλησε στο μπαμπά της για αυτή την ιστορία και εκείνος αναστατώθηκε.

Εξοργίστηκε τόσο, που πήγε στο σπίτι του παππού, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όταν πήγαινε στο σπίτι του παππού, έριξε πυροβολισμούς σε ένα ψιλικατζίδικο, αφού εκεί είδε ένα άλλο άτομο και νόμιζε ότι ήταν εκείνος.

Έπειτα, έβαλε την κόρη του να του υποσχεθεί πως δεν θα παραβρεθεί στο δικαστήριο. Ήταν πλέον έτοιμος να περάσει 40 χρόνια στη φυλακή, αφού είχε σκοτώσει τον άνθρωπο που βίαζε την κόρη του τόσα χρόνια.Η Julia, είπε ότι ο πατέρας της ήθελε να την προστατέψει όπως κάθε πατέρας. Πρόσθεσε ότι είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς που αγαπά την οικογένειά του πάρα πολύ.

Η Julia, αισθάνεται πολύ άσχημα για ότι έγινε και πιστεύει πως όλα είναι δικό της φταίξιμο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr