Θυμάστε τον Ινδό Ηθοποιό με τους Τρομερούς Κοιλιακούς που Τρέλανε το Hollywood; Άλλαξε Φύλο και Δείτε Πως Έγινε.

Θυμάστε τον Gaurav Arora; Αυτός ο τύπος από το «Splitsvilla» με τους ωραίους κοιλιακούς; Αυτός που είχε τα κότσια να βγάλει τη ομοφυλοφιλία του στην εθνική τηλεόραση; Ο ίδιος ο Gaurav δεν είναι πλέον ένα διάσημο αρσενικό μοντέλο.

Έχει μεταμορφωθεί τώρα σε ένα γυναικείο πρότυπο μετά από τη εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τώρα γνωστή ως Gauri, πρόκειται σύντομα να κάνει μια σπασμωδική επιστροφή στη μικρή οθόνη.

Έχει περάσει πολλά και έχει υπομείνει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει δείξει τεράστιο θάρρος στο να ζήσει τη ζωή της με τον τρόπο που ήθελε.

Ο Gaurav Arora έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μικρή οθόνη …

Ήταν ένα αρσενικό μοντέλο τότε…

Και δήλωσε ότι είναι αμφιφυλόφιλος στην παγκόσμια τηλεόραση. Μίλησε για τη σεξουαλική του προτίμηση κατά τη διάρκεια του «Splitsvilla» και μοιράστηκε επίσης για τα σχέδιά του να υποβληθεί σε αλλαγή φύλου.

Πέρυσι, ο Gaurav υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου …


Τώρα είναι η Gauri Arora.

Και μαντέψτε;

Τώρα είναι στην τηλεόραση και συμμετέχει στην τρίτη σεζόν του Next Top Model της Ινδίας.

Αλλά…

Η μεταμόρφωση του Gaurav σε Gauri δεν ήταν ένα αστείο παιχνίδι και πέρασε πολύ πόνο για να υιοθετήσει αυτήν την ασυνήθιστη αλλαγή στην προσωπικότητά της. Η Gauri εντυπωσίασε τους κριτές του Next Top Model της Ινδίας όταν μοιράστηκε το ταξίδι της μέχρι σήμερα.

Η Gauri ομολόγησε…


«Το να είμαι γυναίκα είναι ένα δώρο και έχω προικίσει τον εαυτό μου έναν κόλπο. Πριν από τρία χρόνια ήμουν άνδρας. Βρισκόμουν σε περιοδικό για άνδρες. Τότε έκανα μια εκπομπή στο MTV ως αρσενικό μοντέλο. Είχα κοιλιακούς και δικέφαλους. Ήμουν το τέλειο μοντέλο.

Ακόμα νιώθω νευρικός επειδή έχω ευρείς ώμους και φαρδιά πόδια. Έχω μεγαλώσει σαν γυναίκα και το αγαπώ αυτό. Γίνομαι μέρα με τη μέρα πιο θηλυκή.»

Επίσης είπε…

«Στην παιδική μου ηλικία ένιωθα πολλά περίεργα πράγματα, αλλά δεν ήξερα σε ποιον να μιλήσω. Ευτυχώς, οι γονείς μου ήταν μια σταθερή υποστήριξη.

Ήταν ο μπαμπάς μου που με πήγε στη Μπανγκόκ. Πήγαμε στην Ταϊλάνδη. Μόνο ο μπαμπάς μου ήταν μαζί μου. Πρέπει να ήταν δύσκολο και για τον ίδιο να δει τον γιο του να μεταμορφώνεται σε κορίτσι.».

Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το τολμηρό βίντεο της Gauri εδώ!

Είναι μια αληθινή έμπνευση για πολλούς, και της ευχόμαστε ό, τι καλύτερο και επιτυχία στις μελλοντικές της προσπάθειες.

Credit: wittyfeed.com