Θυμάστε τον Γιο του Μάικλ Τζάκσον; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα στα 15 του και δεν θα το Πιστεύετε!
Www.true.gr

Θυμάστε τον Γιο του Μάικλ Τζάκσον; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα στα 15 του και δεν θα το Πιστεύετε!

O τρόπος που οι θαυμαστές φέρονται στους διάσημους που αγαπάνε μπορεί να γίνει πολύ παράξενος μερικές φορές. Η τεράστια προσοχή που δέχονται πρέπει να είναι πολύ κουραστική μερικές φορές.

Κάποιοι, όπως ο Macaulay Culkin, είναι διάσημοι από πολύ μικρή ηλικία ενώ άλλοι έχουν διάσημους γονείς και γίνονται διάσημοι από την στιγμή που γεννιούνται.

Φανταστείτε τώρα να ήσασταν παιδί του Michael Jackson, που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας όλη του τη ζωή.

Ο τραγουδιστής, που πέθανε το 2009, είχε τρία παιδιά, αλλά όλα είχαν πάρει διαφορετικές αποφάσεις σχετικά με την προβολή που ήθελαν να έχουν στα μέσα. Η Paris Jackson και ο αδερφός της Prince Michael Jr έχουν και οι δύο λογαριασμούς στα social media, αλλά όχι και ο μικρός τους αδερφός.

https://www.instagram.com/p/BZb_b1Hg_f7/Ο Prince Michael II, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο ‘Blanket’, έχει καταφέρει να κρατήσει χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον έχει γίνει 15. Πρόσφατα, η Paris ανέβασε μία φωτογραφία που ήταν και τα τρία αδέρφια μαζί για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα.

Η 19χρονη Paris, που είναι τώρα ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια, έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα από μας για σας #brahdas».

happy christmas from ours to yours #brahdas

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Ο Blanket (Prince Michael II) είναι στα αριστερά, η Paris στην μέση και ο πρωτότοκος Prince Michael Jr είναι στα δεξιά. Το αγόρι στην μέση είναι ο Omer Bhatti, κοντινός τους φίλος από όταν γεννήθηκαν.

Φαίνεται πως η Paris αναγκάστηκε να υπερασπιστεί την απόφασή της να τον συμπεριλάβει στην φωτογραφία αφού κάποιοι κατέκριναν την εμφάνισή του με την οικογένεια.Εκτός από αυτό, ανέβηκε άλλη μία πρόσφατη φωτογραφία του από τον παππού του, Joe Jackson.

Οι τρεις τους φαίνεται πως έχουν ακόμα πολύ δυνατό δεσμό!

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr