Θυμάστε τον Άντρα που Έχασε τα Άκρα και τα Χείλια του από Μόλυνση; Μόλις Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα, Δεν θα το Πιστεύετε!

Ένας πατέρας που έχασε όλα του τα άκρα και τα χείλια εξαιτίας μίας θανατηφόρας μόλυνσης λέει πως η επέμβαση που έκανε και το ιατρικό τατουάζ για να διορθώσει το πρόσωπό του του έχουν αλλάξει την ζωή.

Ο Αlex Lewis, πλέον 38, έκανε μεταμόσχευση δέρματος από τον ώμο στο στόμα του αφού έχασε κομμάτι του προσώπου του εξαιτίας μίας μόλυνσης και μετά έκανε τατουάζ στο δέρμα.

Το μαρτύριό του ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2013 όταν το κρύωμα που νόμιζε πως είχε προκάλεσε μία σειρά μολύνσεων που τον άφησε με 3% πιθανότητες να επιβιώσει.

Μετά από 6,5 μήνες στο νοσοκομείο, 18 επεμβάσεις και τον ακρωτηριασμό όλων των άκρων του, ο Lewis ξεκίνησε την αργία διαδικασία ανάρρωσης.

Υπέφερε από κρύωμα για περίπου 2 εβδομάδες αλλά κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στις 17 Νοεμβρίου 2013.

«Μία μέρα ξύπνησα και είδα αίμα στα ούρα μου. Μετά, ξύπνησα την επόμενη μέρα, δεν μπορούσα να κουνηθώ και το δέρμα μου είχε αρχίσει να γίνεται μωβ.»

Είχε μολυνθεί από στρεπτόκοκκο Α που είχε προκαλέσει τοξικό σύνδρομο, σηψαιμία και νεκρωτική γαστρεντερίτιδα. Έτσι, οι πιθανότητες να τα καταφέρει ήταν πολύ λίγες.

Η γάγγραινα είχε αρχίσει ήδη να εξαπλώνεται στο σώμα του. Έμεινε στην εντατική για έξι εβδομάδες και κάθε μέρα έκανε και κάποια επέμβαση.

Ο ακρωτηριασμός ήταν η μόνη επιλογή για να σταματήσει η ασθένεια από το να φτάσει στα ζωτικά όργανα και έτσι ακρωτηρίασε και τα 4 άκρα του.

Αφού γύρισε σπίτι ο Lewis, ο 3χρονος γιος του, Sam, φοβόταν τον πατέρα του και αρνούνταν να τον πλησιάσει.

Αφού είχε αναρρώσει, οι γιατροί έπρεπε να διορθώσουν το στόμα του με δέρμα που πήραν από άλλα σημεία στο σώμα του.

Η επέμβαση ήταν πετυχημένη και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο και το τατουάζ προσώπου που έκανε βελτίωσε ακόμα περισσότερο την εικόνα του.

«Δεν ήμουν σίγουρος για το τατουάζ στην αρχή αλλά αφού γνώρισα την Karen ηρέμησα. Φαινόταν πολύ αξιόπιστη για την δουλειά αυτή.»

«Ήταν πολύ θετική και με μεταμόρφωσε πραγματικά.»

Επιτέλους, μετά από όλα αυτά, ο γιος του δεν φοβόταν πια τον πατέρα του, ο οποίος πλέον έχει γίνει 7.

Ο Mr Lewis πλέον ζει με την αρραβωνιαστικιά του Lucy και τον γιο του, Sam, ενώ διευθύνει το Alex Lewis Trust, από το οποίο ελπίζει να συγκεντρώσει £3 εκατομμύρια για ποιοτικά προσθετικά μέλη, τα οποία είναι πολύ ακριβά.

Και δεν αφήνει το σώμα του να τον περιορίσουν – αφού μετά τον ακρωτηριασμό έχει κάνει ελεύθερες πτώσεις, καγιάκ και τον επόμενο χρόνο σχεδιάζει να κάνει τον γύρο του ψηλότερου βουνού της Αιθιοπίας με ποδήλατο.

Πηγή