Θυμάστε το Κτήνος που Δολοφόνησε 7 Ανθρώπους για να Φάει το Κρέας τους; Δείτε ΤΙ του έκαναν στην Φυλακή.
Www.true.gr

Θυμάστε το Κτήνος που Δολοφόνησε 7 Ανθρώπους για να Φάει το Κρέας τους; Δείτε ΤΙ του έκαναν στην Φυλακή.

O Joseph Roy Metheny, ένας καταδικασμένος σειριακός δολοφόνος που ισχυριζόταν πως έκοβε τα θύματά του σε κομμάτια και τα πουλούσε σαν ψητά, πέθανε στην ηλικία των 62 ετών.

Σύμφωνα με αναφορές, βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις 5 Αυγούστου στο Cumberland του Maryland. Οι συνθήκες του θανάτου του είναι ακόμα υπό έρευνα.

Ο Metheny είναι πθανώς ο πιο παράξενος σειριακός δολοφόνος στην ιστορία. Φαίνεται σε φωτογραφίες να είναι υπερβολικά χοντρός και ικέτευε να του δώσουν την θανατική ποινή, κάτι που τελικά δεν έκαναν.

«Δεν θα πω ποτέ συγγνώμη γιατί θα είναι ψέμα. Είμαι διατεθειμένος να δώσω την ζωή μου γι’αυτά που έκανα. Να με κρίνει ο Θεός και να με στείλει στην κόλαση για όλη την αιωνιότητα.»Ωστόσο, δυστυχώς για εκείνον, η ποινή του μειώθηκε σε δις ισόβια χωρίς αναστολή. Ο Metheny καταδικάστηκε για τον φόνο της 23χρονης Kathy Spicer και της 39χρονης Cathy Ann Magaziner. Σε μία δήλωση, ομολόγησε και για άλλες ανθρωποκτονίες, οι οποίες ακόμα δεν έχουν αποδειχτεί.

«Σκότωσα 7 ανθρώπους, τρεις άντρες και τέσσερις γυναίκες. Δύο άντρες έκοψα με το τσεκούρι μου κάτω από μία γέφυρα στην Νότια Βαλτιμόρη. Με αθώωσαν γιατί δεν μπορούσαν να το αποδείξουν.

Κάτω από την ίδια γέφυρα σκότωσα επίσης δύο γυναίκες και έναν άντρα που ψάρευε, επειδή ήταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Μετά, έριξα τα σώματά τους στο ποτάμι. Έδειξα στην αστυνομία που τους έβαλα περίπου 3 χρόνια μετά αλλά δεν τους βρήκαν. Έτσι, δεν μπορούσαν να με κατηγορήσουν γι’αυτούς.»

Στην ομολογία του, είπε πως έγινε δολοφόνος αφού η γυναίκα του εθίστηκε στο κρακ και έφυγε με τον 6χρονο γιο τους. Χωρίς να μπορεί να πάρει την επιμέλειά του λόγω του ποινικού του μητρώου, ξεκίνησε να παίρνει την εκδίκησή του από άστεγους και ναρκομανείς.Τον Ιούλιο του 1994, γνώρισε την Magaziner σε ένα μπαρ και κατέληξαν να πηγαίνουν σπίτι του. Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία, έκανε σεξ μαζί της, την στραγγάλισε και μετά την έθαψε στην αυλή του. Η ιστορία αυτή επιβεβαιώθηκε όταν βρήκαν ίχνη της στην ιδιοκτησία του.

Ο Metheny στην συνέχεια καυχήθηκε για όσα έκανε στα σώματα των Magaziner και Spicer:

«Τις σκότωσα, τις έκοψα σε κομμάτια και τις έβαλα στην κατάψυξη. Τις επόμενες εβδομάδες, άνοιξα έναν πάγκο και πουλούσα σάντουιτς. Η γεύση του ανθρώπινου κρέατος μοιάζει πολύ με το χοιρινό. Εάν τα ανακατέψεις καλά, κανείς δεν καταλαβαίνει την διαφορά. Όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι που μου τελείωσε το ειδικό κρέας.»

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr