Θυμάστε την μικρή κορούλα του Eminem; Σήμερα είναι 25 ετών και είναι η φαντασίωση κάθε αντρα!
Www.true.gr

Θυμάστε την μικρή κορούλα του Eminem; Σήμερα είναι 25 ετών και είναι η φαντασίωση κάθε αντρα!

Πώς είναι να είσαι η κόρη ενός από τους πιο διάσημους ράπερ; Για την Hailie Scott αυτή είναι η πραγματικότητά της. Είναι η 25χρονη κόρη του μουσικού θρύλου Eminem. Την παραμονή των Χριστουγέννων, η καλλονή ανέβασε μία αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram.

Η νεαρή γυναίκα δεν ζητάει την δημοσιότητα. Αυτή ήταν η πρώτη της ανάρτηση μετά από 9 μήνες για τους 730,000 ακολούθους της. Η φωτογραφία την έδειχνε ξαπλωμένη σε έναν κόκκινο καναπέ καθώς φορούσε μία μπλούζα που τόνιζε τους κοιλιακούς της.

Έγραφε: «Μου εύχομαι ευτυχισμένα γενέθλια!»

Η νεαρή δεσποινίδα ζει μία αρκετά συνηθισμένη ζωή ως φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Michigan. Ο λογαριασμός της στο Instagram δείχνει μία χαρούμενη και υγιή γυναίκα που της αρέσει να περνάει χρόνο με το αγόρι της.


«Η μητέρα και ο πατέρας μου με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα και μου έχουν δώσει όλη την υποστήριξη για να πετύχω.»

Η μητέρα της, Kim Scott, παντρεύτηκε τον Eminem, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Marshall Mathers III, το 1999. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το σχολείο αλλά χώρισαν άσχημα δύο χρόνια μετά. Παντρεύτηκαν ξανά το 2006 αλλά και πάλι δεν άντεξαν μαζί.
Πρόσφατα ο Eminem είπε πως ψάχνει την αγάπη.

Ο Eminem έχει τρία παιδιά. Την Hailie Scott που είναι βιολογικό του παιδί, την Whitney Mathers, 15, που είναι υιοθετημένη και την Alaina Mathers, 24, που είναι η κόρη της δίδυμης αδερφής της Kim και την υιοθέτησε και εκείνη.

Επίσης, έχει και την νομική επιμέλεια του νεαρότερου αδερφού του, Nate Kane.

Credit: scubby.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr