Θυμάστε την Οικογένεια που είχε Βγάλει αυτή την Οικογενειακή Φωτογραφία; Δείτε Πως είναι Σήμερα, 6 Χρόνια μετά.
Www.true.gr

Θυμάστε την Οικογένεια που είχε Βγάλει αυτή την Οικογενειακή Φωτογραφία; Δείτε Πως είναι Σήμερα, 6 Χρόνια μετά.

Όλοι συμφωνούν ότι τα μωρά είναι πάντα μια ευλογία. Ενώ το μεγάλωμα τους μπορεί να φαίνεται σαν μια ανυπέρβλητη πρόκληση, η δημιουργία μιας νέας ζωής είναι απολύτως εκπληκτική και αξίζει τον κόπο.

Αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε έχοντας έξι παιδιά ταυτόχρονα πρέπει να είναι υπερβολική πρόκληση. Έτσι, το 2010, όταν ο Rozonno και η Mia McGhee γέννησαν εξάδημα και ήταν συγκλονισμένοι ως γονείς, τουλάχιστον.

Είχαν περάσει δέκα χρόνια προσπαθώντας να αποκτήσουν παιδιά και τελικά κατέφυγαν στη διαδικασία Εξωσωματικής Γονιμοποίησης. Και το αποτέλεσμα ήταν έξι φορές αυτό που περίμεναν …

Όταν έμαθαν ότι η διαδικασία είχε δουλέψει, ήταν συγκλονισμένοι. Αλλά ποτέ δεν περίμενα να υπάρχουν έξι μωρά που μεγαλώνουν μέσα στη Mia. Αυτό ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικό!

Ο McGhees τράβηξε μια αξιολάτρευτη οικογενειακή φωτογραφία και των οκτώ τους. Το αποτέλεσμα αποδείχθηκε εκπληκτικό και μοιράστηκε χιλιάδες φορές στο διαδίκτυο.


Η οικογένεια κέρδισε τη φήμη, όχι μόνο λόγω της ιογενούς φωτογραφίας τους, αλλά επειδή έκαναν το ίδιο και σήμερα, έξι χρόνια μετά τη γέννησή τους. Τώρα η οικογένεια έχει τη δική της εκπομπή στο δίκτυο UP που ονομάζεται Growing Up McGhee.

Για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους που συμπίπτουν με τον αριθμό των μωρών που γεννήθηκαν, έβγαλαν ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο για ακόμα μια φορά. Αυτή τη φορά, τα έξι παιδιά αναρριχήθηκαν στον μπαμπά και τη μαμάς όπως ακριβώς έκαναν όταν ήταν βρέφη.

Είναι εκπληκτικό να δούμε πόσο έχουν μεγαλώσει αυτά τα έξι αδέλφια. Τόσο αξιολάτρευτα! Τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια μαζί με τους γονείς τους είναι όλοι υπέροχα.

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο δημοφιλές τηλεοπτικό show τους, η Mia παραδέχτηκε ότι η σκέψη των έξι παιδιών την τρομοκρατούσε. Παραδέχθηκε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος με έξι παιδιά ήταν να προσεύχεται στον Θεό.


«Θεέ μου, πόση ευλογία! Ήταν πολύ δύσκολο να φανταστούμε τι να περιμέναμε στη συνέχεια. Μετά τις πάνες και τον θηλασμό, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μοναδικές προσωπικότητές τους. Και όταν φτάσουν στην εφηβεία, αυτό θα είναι μια εντελώς νέα πρόκληση».

Αλλά για τώρα οι McGhees είναι μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Και είναι πολύ χαρούμενοι που μοιράζονται το νέο οικογενειακό πορτρέτο τους με τον κόσμο και είναι τόσο ευγνώμονες για την μεγάλη τους οικογένεια.

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr