Θυμάστε την Γυναίκα που Ξόδεψε 76000€ για να Aποκτήσει το «Τέλειο Γυναικείο Σώμα»; Μόλις Δείτε Πως είναι Σήμερα, θα Ανακατευτείτε.

Μία τρανσέξουαλ γυναίκα έχει ξοδέψει πάνω από $76,000 προσπαθώντας να αποκτήσει το τέλειο γυναικείο σώμα αφού έκρυβε την επιθυμία της για αλλαγή φύλου για 40 χρόνια. 

Η 56χρονη Fulvia Pellegrino έχει κάνει πολλές επεμβάσεις για να αποκτήσει αυτή την εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένου εμφυτευμάτων στα χείλια και τα ζυγωματικά, εμφυτεύματα στήθους και λιποαναρροφήσεις.

Η Pellegrino γεννήθηκε με το όνομα Fulvio και έχει την πλήρη υποστήριξη της γυναίκας του Marisa, συμφωνα με την Daily Mail.

Η Fulvia ήταν μόλις 15 ετών όταν άρχισε να καταλαβαίνει πως είναι τρανς αλλά το κράτησε κρυφό από την θρησκευόμενη οικογένειά της και από τον πατέρα της που ήταν στο ιερατείο.

Η Fulvia κράτησε το οδυνηρό μυστικό της ακόμα και όταν γνώρισε την Marisa, 32 χρόνια πριν. Λίγο αφού παντρεύτηκαν, η Fulvia άρχισε να πηγαίνει συχνά σε γκέι μπαρ και να ντύνεται στα κρυφά γυναίκα στο γκαράζ.


16 χρόνια πριν όμως, αποφάσισε πως δεν ήθελε να κρύβεται άλλο και παραδέχτηκε στην Marisa
πως ήθελε να κάνει την μετάβαση.

Είπε: «Η Marisa και εγώ είμαστε σαν αδερφές. Ζούμε μαζί, μιλάμε και διαφωνούμε σαν συνηθισμένοι άνθρωποι, όχι σαν άντρας και γυναίκα.»

Όταν η Fulvia ξεκίνησε την μετάβαση με ορμονοθεραπεία, πήγε σε ένα ψυχολόγο για να την βοηθήσει να διαχειριστεί την νέα της ζωή. Οι γονείς της όμως δεν ήταν τόσο ανεκτικοί και της απαγόρεψαν να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα της γιατί ντρεπόντουσαν για εκείνη.

Παρά την απόρριψη από την οικογένειά της, η Fulvia το 2004 ξεκίνησε να κυνηγάει την ‘τέλεια εμφάνιση’ κάνοντας διάφορες πλαστικές επεμβάσεις.


Παλιότερα διεύθυνε ένα εστιατόριο αλλά πλέον δεν δουλεύει και έπρεπε να πουλήσει τα όπλα της, αμάξια και ένα σπίτι στην Γαλλία για να πληρώσει τις ακριβές επεμβάσεις.

Τώρα, το ζευγάρι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τον μισθό της Marisa που είναι ολιστική θεραπεύτρια. Και παρόλο που εκείνη δεν έχει αντιρρήσεις για την μετάβαση της Fulvia, οι κάτοικοι της πόλης τους δείχνουν να μην τους αποδέχονται.

«Πλέον είμαι ο κλόουν του Peveragno. Με δείχνουν, μιλάνε για μένα και φτιάχνουν ιστορίες για μένα λέγοντας πως είμαι ιερόδουλη. Δεν έχω φίλους – δεν με δέχτηκαν. Εάν δεν είχα την Marisa δεν θα τα είχα καταφέρει.»

Παρά τις δυσκολίες, η Fulvia θέλει να συνεχίσει τις πλαστικές: «Δεν θα σταματήσω εδώ γιατί δεν είμαι ακόμα τέλεια. Εάν φτάσω την τελειότητα μπορεί να σταματήσω.»

Credit: americanow.com