Θυμάστε την 63χρονη που Αδυνάτισε 102 Κιλά μέσα σε λίγους Μήνες; Για Πρώτη Φορά μας Αποκαλύπτει τα 7 Μυστικά της!
Www.true.gr

Θυμάστε την 63χρονη που Αδυνάτισε 102 Κιλά μέσα σε λίγους Μήνες; Για Πρώτη Φορά μας Αποκαλύπτει τα 7 Μυστικά της!

Η Diane Naylor, η οποία είναι τώρα 63 ετών, μετακόμισε στο Oakhurst της Καλιφόρνια και ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα να εκμεταλλευτεί τα μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας στο Yosemite που ήταν κοντά στο νέο της σπίτι.

Αλλά ένα πράγμα την εμόδιζε: η Diane δεν ήταν σε φόρμα. Ζύγιζε πάνω από 180 κιλά και δεν είχε καν κίνητρο να βγει έξω.

«Ένιωθα άθλια και είχα κατάθλιψη λόγω του βάρους μου», είπε. «Δεν ήμουν καθόλου ενεργητική και δεν μπορούσα να κάνω τα πράγματα που ήθελα».

Αν και η Diane είχε προσπαθήσει να χάσει βάρος πιο πριν, οι δίαιτες που είχε δοκιμάσει στο παρελθόν δεν έφεραν αποτελέσματα. Αλλά αυτή τη φορά, βρήκε την έμπνευση να συμβαδίσει με έναν υγιεινό τρόπο ζωής από μια πολύ ασυνήθιστη πηγή.

Η πηγή αυτή, ήταν τηλεοπτική, δραματική σειρά και κωμωδία εγκλημάτων-κωμωδίας «Castle». Είπε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν όνειρα, αλλά ο χρόνος τους τελείωσε. Οπότε, μην επιτρέψετε να σας συμβεί».Η Diane άρχισε αμέσως να προσπαθεί να είναι πιο ενεργητική και να κάνει πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές, οι οποίες την οδήγησαν στο να χάσει 102 κιλά.

1. Ξεκινήστε τώρα.
Το ξεκίνημα μιας νέας προπόνησης ή διατροφής, είναι εξαιρετικά δύσκολο! Αλλά ειλικρινά, μην το αφήνετε για αργότερα. Ξεκινήστε σήμερα!

2. Κάντε μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.
Η Diane, ξεκίνησε με απλό περπάτημα για να φτάσει στο σπίτι της. Σύντομα, άρχισε να κάνει μεγαλύτερες βόλτες με το ποδήλατο στη γειτονιά της και σήμερα κάνει 4 μιλίων ποδηλατικές διαδρομές 20-30 λεπτών. Η επιμονή είναι το κλειδί!

3. Βρείτε ένα δίκτυο υποστήριξης.
Αφού έχασε τα πρώτα 50 κιλά της, η Diane εντάχθηκε σε μια λέσχη που παρέχει στα μέλη ένα δίκτυο ενθάρρυνσης, υποστήριξης και λογοδοσίας μέσω εβδομαδιαίων συναντήσεων και τακτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλήσεων και επιστολών.4. Δοκιμάστε να φάτε κάτι νέο.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Μόλις συνηθίσετε σε ορισμένα τρόφιμα, μπορεί να είναι δύσκολο να σπάσετε τη συνήθεια. Παρόλο που η Diane δεν ήταν λάτρης των ψαριών, έμαθε πώς να τα μαγειρεύει με υγιεινό τρόπο.

5. Μη μιλάτε για «δίαιτα».
Η Diane, είχε δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα δεν είχε βοηθήσει. Πιθανόν επειδή το να είσαι υγιείς, απαιτεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, όχι μόνο μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων.

6. Κολλήστε με αυτό.
Και πάλι, η επιμονή είναι το κλειδί! Μην δίνετε τόσο μεγάλη προσοχή στο σώμα, όσο και στον τρόπο που αισθάνεστε. Αν νιώθετε πιο δυνατοί, πιο ευκίνητοι, πιο υγιείς, τότε το κάνετε σωστά.

7. Πάρτε το με ένα γεύμα κάθε φορά.
«Οι καραμέλες, τα ποπ κορν και τα παγωτά, είναι όλα πειρασμοί για μένα. Η διατήρηση της υγείας είναι μια συνεχής, καθημερινή απόφαση».

Credit: inspiremore.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr