Θυμάστε την 27χρονη Κυνηγό που Σκότωνε Ζώα για να γίνει Διάσημη στο Instagram; Δείτε την Τραγική της Κατάληξη…

Η Melania Capitan, μια 27χρονη από την Ισπανία, είχε ένα πολύ αμφιλεγόμενο πάθος: ήταν κυνηγός και είχε σκοτώσει αμέτρητα ζώα. Δημοσίευε φωτογραφίες στο διαδίκτυο, όντας υπερήφανη με τα ζώα που σκότωνε και περιέγραφε τις εμπειρίες της με λεπτομέρεια στο blog της.

Η Melania είχε περισσότερους από 10.000 οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν ήταν παγκοσμίως γνωστή για το αμφισβητήσιμο χόμπι της – οι λάτρεις των ζώων και οι άνθρωποι που ανησυχούσαν για το περιβάλλον, της επιτέθηκαν online. Προσβάλλοντας την και απειλώντας την, εύχονταν να πεθάνει.


Αφού έλαβε περισσότερα από 3.000 μηνύματα μίσους και απειλητικές σημειώσεις που είχαν κολλήσει στο αυτοκίνητό της, το 2016 η Melania πήγε στην αστυνομία. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά, καθώς ήταν δύσκολο να διαπιστωθεί ποιος έστελνε τα απειλητικά μηνύματα.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε τελικά νεκρή στο σπίτι της – όλα δείχνουν ότι αυτοκτόνησε και άφησε πίσω της μια αποχαιρετιστήρια επιστολή για τους κοντινούς της φίλους.


Οι κοντινοί της άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι και λένε ότι η τραγική απόφασή της, ήρθε μετά από χρόνια ηλεκτρονικού εκφοβισμού. Εν τω μεταξύ, πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το θάνατό της, κάνοντας σχόλια όπως: «Έκανες μια χάρη στην ανθρωπότητα, αντίο!», «Να καείς στην κόλαση, ψυχοπαθή!», «Κάρμα».

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Κυνηγιού, ανακοίνωσε τώρα ότι η οργάνωσή του έχει καταθέσει ποινική καταγγελία σε εκείνους που έστειλαν απειλητικά μηνύματα στη Melania.


Το πάθος της για το κυνήγι ήταν σίγουρα κάτι που οι άνθρωποι είχαν το δικαίωμα να επικρίνουν έντονα.

Αλλά όταν ένα άτομο αισθάνεται τόσο απελπιστικά ώστε να αυτοκτονήσει, πρέπει να λυπόμαστε – όχι να το περιφρονούμε με ασέβεια.

ΠΗΓΗ