Θυμάστε τα Διδυμάκια που Γεννήθηκαν με Διαφορετικό Χρώμα; Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα δεν θα το Πιστεύετε.
Www.true.gr

Θυμάστε τα Διδυμάκια που Γεννήθηκαν με Διαφορετικό Χρώμα; Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα δεν θα το Πιστεύετε.

Ο δεσμός ανάμεσα στα αδέρφια είναι από τους πιο δυνατούς – αλλά ο δεσμός ανάμεσα στα δίδυμα είναι ακόμα δυνατότερος. 

Ακόμα και για δίδυμα που δεν είναι πανομοιότυπα, υπάρχει πολύ μεγάλη σύνδεση και συμβαίνει πολλές φορές το ένα να τελειώνει τις φράσεις του άλλου.

Ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε δίδυμα που μοιάζουν μεταξύ τους ή είναι πανομοιότυπα, μερικές φορές βλέπουμε τεράστιες διαφορές ανάμεσά τους λόγω γενετικών παραλλαγών.

Όπως και στην περίπτωση των δίδυμων αυτών από το Gloucester της Αγγλίας.

Η Lucy και η Maria Aylmer είναι δύο 20χρονες δίδυμες που δεν μοιάζουν καθόλου οπτικά. Η Lucy έχει ανοιχτό δέρμα και ίσια μαλλιά ενώ η αδερφή της, Maria, έχει πιο σκούρο δέρμα και κατσαρά μαλλιά.

Η ιδιαίτερη εμφάνισή τους είναι αποτέλεσμα της κληρονομιάς των γονιών τους. Η μητέρα τους, Donna, είναι μισή Τζαμαϊκανή και μισή λευκή, ενώ ο πατέρας τους, Vince, είναι λευκός.Οι δίδυμες έχουν και άλλα τρία αδέρφια, τους George, Chynna και Jordan, και όλοι τους έχουν αναμεμειγμένο χρώμα στο δέρμα τους. Παρόλο που οι δίδυμες είναι πολύ κοντά, η εμφάνισή τους τις έχει φέρει αρκετές φορές σε αμηχανία.

Σύμφωνα με την Maria, αρχικά ζήλευε το ίσιο μαλλί της Lucy. Η Lucy από την άλλη λέει πως πολλές φορές της έλεγαν πως είναι υιοθετημένη.

«Με φώναζαν φάντασμα.»

Η Maria λέει πως είναι πολύ κοινωνική και εξωστρεφής, ενώ η Lucy πιο μαζεμένη. Η Lucy προτιμάει να ντύνεται πιο χαλαρά, ενώ η αδερφή της δεν έχει πρόβλημα να ντυθεί πιο καλά.Ανεξάρτητα από τις διαφορές τους όμως, οι δυο τους είναι πολύ κοντά.

Σύμφωνα με αναφορές,η περίπτωση των κοριτσιών έχει πιθανότητα 1 στο εκατομμύριο να συμβεί. Τελικά όμως, η διαφορά ανάμεσά τους είναι επιφανειακή και αποδεικνύει πως τέτοιες διαφορές δεν έχουν καμία σημασία.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: shareably.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr