Θυμάστε τα 6 Παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ; Θα πάθετε Πλάκα μόλις Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!
Www.true.gr

Θυμάστε τα 6 Παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ; Θα πάθετε Πλάκα μόλις Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!

Από τότε που η σχέση τους δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά, γύρω στο 2005, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχτισαν μια οικογένεια μαζί.

Αν και δεν είναι πλέον ζευγάρι, οι δυο τους μοιράζονται έξι παιδιά: τον Maddox 16 ετών, τον Pax, 14, τον Zahara, 13, τον Shiloh, 11, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 9.

Όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, η Jolie ήταν ήδη μαμά του 5χρονου Maddox, τον οποίο είχε υιοθετήσει από την Καμπότζη χρόνια πριν.

Κατά τη διάρκεια των 12 χρόνων που το ζευγάρι ήταν μαζί, οι παπαράτσι και οι φωτογράφοι κατέγραφαν φωτογραφίες των παιδιών τους.

Το 2005, η Angelina υιοθέτησε την κόρη της Zahara, η οποία είναι από την Αιθιοπία. Το 2006, γέννησε το πρώτου βιολογικό της παιδί με τον Brad, τον Shiloh, που γεννήθηκε σε νοσοκομείο στη Ναμίμπια.Το ζευγάρι, αποφάσισε να υιοθετήσει τον γιο τους Pax από το Βιετνάμ, το 2007. Ήταν μόλις 3 χρονών τότε.

Το καλοκαίρι του 2008, το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τα δίδυμα Knox και Vivienne, βιολογικά τους παιδιά. Έγιναν επίσημα μια οικογένεια 8 μελών.

Βλέποντας τωρινές φωτογραφίες αυτών των παιδιών, καταλαβαίνουμε πόσο έχουν πλέον μεγαλώσει. Το ζευγάρι έχει να κάνει πλέον με παιδιά στην εφηβεία και την προ εφηβεία.Ο Brad και η Angelina έχουν παραμείνει ενωμένοι για την ανατροφή των παιδιών τους και τα κρατάνε μακριά από το φως του Χόλιγουντ, έχοντας πάθος για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ταξιδεύουν στον κόσμο για να προσφέρουν βοήθεια, να δουλέψουν σε κινηματογραφικά έργα μαζί και να απολαύσουν λίγες στιγμές.

Source: Actress Angelina Jolie Just Took Her Kids On A Life-Changing Trip by TravelandLeisure

Credit tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr