Θυμάστε Αυτόν που Ξόδεψε Πάνω από 500000€ για να Μοιάσει στον Κεν; Μόλις Δείτε Τι Κάνει Σήμερα, θα Αναγουλιάσετε

Έχει ξοδέψει πάνω από £400,000 σε πλαστικές με τα χρόνια. Ο Rodrigo Alves συνέχισε την σειρά των βελτιώσεων του την Παρασκευή, καθώς έκανε μία επίπονη 8ωρη μεταμόσχευση στο Λος Άντζελες, η οποία ήταν η 59η επέμβασή του.

Ο 34χρονος ανέβασε φωτογραφίες μετά την επέμβαση, η οποία κόστισε £19,000, με την οποία ελπίζει να μοιάζει πιο ‘θηλυκός’ και νέος. Φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος πριν την επέμβαση όταν κάθισε μαζί με τον Dr John Kahen.


Αρχικά σημείωσαν το που θα έμπαιναν οι νέες τρίχες και μετά συνέχισαν με την διαδικασία. Ο Rodrigo έκανε την πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών το 2015 και τώρα πρόσθεσε άλλους 3000 θύλακες. Παραδέχτηκε πως ο κύριος στόχος του είναι να φαίνεται νεότερος και πιο θηλυκός.

Ενώ λέει πως δεν σκέφτεται να αλλάξει φύλο, παραδέχτηκε πως το νέο του μαλλί τον κάνει να νιώθει πιο θηλυκός.


Ο άντρας από την Βραζιλία έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη τα τελευταία χρόνια μετά τις πλαστικές που έχει κάνει. Ωστόσο, λέει πως δεν θα κάνει πια άλλες πλαστικές αλλά πιο πολύ επεμβάσεις που επικεντρώνονται στα κόκαλα και την δομή του σώματός του.

Είπε επίσης πως σχεδιάζει να αφαιρέσει έξι πλευρά για να φαίνεται πιο αδύνατος. Παραδέχτηκε πως πήρε βάρος τελευταία και εξήγησε η επέμβαση αυτή είναι ένα από τα βήματα προκειμένου να φαίνεται αδύνατος μαζί με λιποαναρροφήσεις που έχει κάνει.

Credit: dailymail.co.uk