Θυμάσαι την Ξανθούλα του GNTM; Έγινε άλλος άνθρωπος, απέκτησε τις τέλειες αναλογίες και τους τρέλανε όλους
Www.true.gr

Θυμάσαι την Ξανθούλα του GNTM; Έγινε άλλος άνθρωπος, απέκτησε τις τέλειες αναλογίες και τους τρέλανε όλους

Η Ξανθή Τζερεφού η οποία συμμετείχε στο πρώτο GNTM και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τη διαφορετικότητά της, σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, είναι άλλος άνθρωπος.

Η νεαρή κοκκινομάλλα η οποία είχε εντυπωσιάσει τους κριτές τον Νοέμβριο του 2018 όταν είχε εμφανιστεί μπροστά τους ως plus size μοντέλο, είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, μιας και έχει διαβήτη, είχε στηρίξει την απόφασή της να βρεθεί στο ριάλιτι μοντέλων και να διεκδικήσει τον τίτλο του Next Top Model.

Η Ξανθή πλέον διαγράφει τη δική της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ συχνά ανεβάζει και φωτογραφήσεις που στηρίζονται σε δικά της κόνσεπτ.

Η όμορφη κοκκινομάλλα έχει αλλάξει και την εικόνα της. Έχει απαλλαγεί από τα ομολογουμένως εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά της όμως είναι τόσο εντυπωσιακή και με κοντό μαλλί που προκαλεί ενθουσιασμό με κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο instagram της.

Η εμφάνισή της έχει αλλάξει τελευταία και λόγω απώλειας πολλών κιλών. Η Ξανθή έχει αποκτήσει τέλειες αναλογίες και φυσικά ό,τι και αν φορέσει τής πηγαίνει απίστευτα.

Αρκεί να δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε με τον ολοκαίνουργιο εαυτό της. Δείτε τις…


Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr