Θύμα Ξυλοδαρμού Ελληνίδα Μοντέλο. Ανέβασε εικόνες από την "κόλαση" που έζησε στα χέρια του
Www.true.gr

Θύμα Ξυλοδαρμού Ελληνίδα Μοντέλο. Ανέβασε εικόνες από την «κόλαση» που έζησε στα χέρια του

Το δημοσιοποίησε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook

Αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση της Ναστάζιας Μητροπούλου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της.

«Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες με το κορμί της το οποίο είναι γεμάτο από μώλωπες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espreso η ζωή του μοντέλου  έχει μετατραπεί σε κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.


nastazia_mitropoulou1

Πιο συγκεκριμένα πριν από ενάμιση μήνα, ο συγκεκριμένος είχε επιτεθεί και κακοποιήσει σωματικά τη Ναστάζια Μητροπούλου, με αποτέλεσμα να της αφήσει σημάδια στο σώμα, κάτι που η ίδια τώρα δημοσιοποίησε για να προστατευτεί, καθώς ο πρώην της φαίνεται πως την ενοχλεί ακόμη με μηνύματα και τηλέφωνα.

Η Ναστάζια Μητροπούλου σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα το μόνο που είπε ήταν: «Οι γυναίκες εκεί έξω να προσέχουν…».

nastazia_mitropoulou

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr