Θύμα Επίθεσης Ληστείας Παίκτρια του «Power of Love»: Χτυπημένοι και Ντροπιασμένοι Αποχώρησαν οι Κακοποιοί!

Το φινάλε της εκπομπής έφερε χωρισμούς και λίγες επαγγελματικές προτάσεις, κυρίως στους δύο νικητές του. Θα ‘λεγε κανείς πως η τύχη των παικτών του «Power of Love» μετά το τέλος του reality σχέσεων του ΣΚΑΪ δεν είναι και τόσο με το μέρος τους καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά με αρνητική χροιά στα οποία πρωταγωνιστούν.

Κάποια σχετικά αστεία, όπως η αγωνιώδης αναζήτηση του Αλέξανδρου για τον λόγο που του κάνουν unfollow οι πρώην ακόλουθοί και κάποια άλλα πιο σοβαρά. Στην δεύτερη αυτή κατηγορία βρέθηκε χωρίς να το θέλει η μελαχρινή παίκτρια Τζούλια Καραγιάννη πολύ πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζούλια Καραγιάννη έζησε ένα μάλλον σοκαριστικό περιστατικό κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Η Τζούλια δέχτηκε επίθεση αγνώστων την ώρα που περπατούσε με την κολλητή της στα σοκάκια της πόλης της Κέρκυρας γύρω απο την πλατεία Λιστόν.Οι ληστές που ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τρείς σκόπευαν να ληστέψουν την τσάντα της Τζούλιας η οποία περιείχε χρήματα αλλά και το κινητό της.

Ευτυχώς για το νεαρό μοντέλο και τη φίλη της η αντίστασή τους στους επίδοξους ληστές έφερε αποτελέσματα. Η φίλη της τους χτύπησε ενώ και η ίδια η Τζούλια δεν παρέδωσε εύκολα τα προσωπικά της αντικείμενα και έκανε τους κλέφτες να τραπούν σε φυγή στα στενά σοκάκια της πόλης.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr