Θύελλα αντιδράσεων για την Κατερίνα Δαλάκα: Εμφανίστηκε με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη
Www.true.gr

Θύελλα αντιδράσεων για την Κατερίνα Δαλάκα: Εμφανίστηκε με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη

Φέτος ήταν η χρονιά της και όχι άδικα. Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε και πάλι στο Survivor και ήταν η μεγάλη νικήτρια του τρίτου κύκλου! Φεύγοντας μάλιστα από τον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό (που θα διαθέσει για την προετοιμασία της, όπως αποκάλυψε) αλλά και κάποιες δυνατές φιλίες!

Μια από αυτές και η φιλία με τον Τούρκο παίχτη του Survivor Ατακάν Ισικτουτάν. Πολλοί μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έλεγαν πως υπάρχει ένα τρυφερό δέσιμο ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Ατακάν, με την ίδια να αναφέρει πως είναι μόνο φίλοι.

Ωστόσο, η επίσκεψη της αθλήτριας στην γειτονική Τουρκία και στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε νέα σχόλια. Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στην Αγιά Σοφιά και το μπλε Τζαμί και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, με τον Ατακάν να κάνει το ίδιο στα stories του, προδίδοντας πως πιθανότατα να συναντήθηκαν στην Πόλη.


Παρά το τρυφερό της υπόθεσης, όμως, οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα προκάλεσαν θυέλλα αντιδράσεων, καθώς εκείνη πόζαρε φορώντας μπλε μαντίλα έξω από το Μπλε Τζαμί. Για κάποιους αυτό θεωρήθηκε ένδειξη σεβασμού, αλλά για μεγάλη μερίδα θαυμαστών της ήταν μεγάλο φάουλ και πρόκληση καθώς η Κατερίνα έχει πολλούς Τούρκους followers και δεν θεώρησαν σωστό να εμφανίζεται με μαντίλα κοντά στην Αγιά Σοφιά!

Πηγή : tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr