Θρήνος στη Νέα Δημοκρατία για τη σύζυγο του Γιώργου Παπασπύρου - Πως πέθαινε στη Γέννα η Άτυχη Γυναίκα
Www.true.gr

Θρήνος στη Νέα Δημοκρατία για τη σύζυγο του Γιώργου Παπασπύρου – Πως πέθαινε στη Γέννα η Άτυχη Γυναίκα

Πώς πέθανε 29χρονη σύζυγος του Γιώργου Παπασπύρου της ΝΔ;

Το μωρό είναι καλά, η 29χρονη μητέρα όμως άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στη γέννα σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας…

Ανείπωτη τραγωδία για το μέλος της ΝΟΔΕ ΝΔ Βοιωτίας, Γιώργο Παπασπύρου που έχασε την 29χρονη γυναίκα του μετά από επιπλοκές στη γέννα.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην κοινωνία της Λιβαδειάς. Η 29χρονη Σοφία γέννησε με καισαρική σε μαιευτήριο των Αθηνών φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι 4 κιλών.Δυστυχώς κάποιες επιπλοκές έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με τραγικό αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Την τραγική είδηση μετέφερε από το λογαριασμό της στο Facebook και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος εκφράζοντας την οδύνη των μελών της:

«Η θλίψη και ο πόνος μας δεν μπορούν να περιγραφούν σε ένα συλλυπητήριο μήνυμα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε ο Θεός να δώσει κουράγιο, στο μέλος της ΝΟΔΕ και φίλο μας Γιώργο Παπασπύρου, για την τραγική απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Σοφίας, κατά τη διάρκεια του τοκετού.Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητηρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης.»

Η θλίψη και ο πόνος μας δεν μπορούν να περιγραφούν σε ένα συλλυπητήριο μήνυμα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι…

Posted by Νέα Δημοκρατία – ΝΟΔΕ Βοιωτίας on Mittwoch, 10. Januar 2018

ΠΗΓΗ: Το Ποντίκι
(via: Fimes.gr)

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr