Βουβός πόνος και θλίψη σκέπασαν μια γειτονιά στο Χαριλάου στο άκουσμα της είδησης ότι η 12χρονη Δήμητρα, “έφυγε” αιφνίδια στον ύπνο της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 12χρονη μαθήτρια “πέταξε” για τη γειτονιά των αγγέλων, ραγίζοντας τις καρδιές όλων όσων την ήξεραν.

Ένα παιδί που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και που το τελευταίο διάστημα έδειχνε καλά.Οι προσπάθειες ανάνηψης στο διαμέρισμα δεν απέδωσαν κι οι γιατροί στο νοσοκομείο, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

“ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΗ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ”

«Στις 07.30 που πήγε η σύζυγός μου να ξυπνήσει τις δύο κόρες μας για το σχολείο, την είδε ότι ήταν μελανιασμένη και άρχισε να φωνάζει» δήλωσε ο μπαμπάς της, τονίζοντας ότι η κόρη του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Μια ημέρα πριν φύγει από τη ζωή η 12χρονη Δήμητρα, είχε πάει εκδρομή με το σχολείο και τους γονείς της, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι διάβασε τα μαθήματά της, έπαιξε και αφού έκανε μπάνιο κοιμήθηκε χωρίς να έχει διαμαρτυρηθεί για κάποιο πρόβλημα.

Ο πατέρας της τονίζει ότι το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και κάθε χρόνο κάνει τσεκάπ. Οι τελευταίες εξετάσεις σε γιατρούς ήταν πριν από τρεις μήνες και έδειξαν ότι το παιδί ήταν υγιέστατο.

“ΤΟ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ”

Συμφώνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας της 12χρονης μιλώντας στο GRTimes ,το παιδί ήτανε πλήρως εμβολιασμένο κατά του κορωνοϊού και με τη 2η δόση να έχει γίνει τον Μάρτιο.

«Τα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της μικρής είναι πολλά, για το πώς ένα παιδί το οποίο έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις «έσβησε» τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο της. Το παιδί μας ήτανε υγιέστατο, το μόνο θέμα που είχε ήτανε ο χαμηλός αιματοκρίτης κάτι για το οποίο έπαιρνε σίδηρο. Το παιδί ήτανε πλήρως εμβολιασμένο και με την 2η δόση την οποία έλαβε τον περασμένο Μάρτιο. Από το ΑΧΕΠΑ μας είπανε ότι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα βγουν το αργότερο σε έξι μήνες . Το παιδί μου έφυγε, κανένα αποτέλεσμα εξετάσεων δεν μπορεί να μου το φέρει πίσω.. έφυγε για πάντα. Το τελευταίο «γερό» τσεκ απ το έκανε πριν το Πάσχα» είπε στο GRTimes, ο πατέρας της άτυχης 12χρονης.

«ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ» ΛΕΕΙ Η

Ανακοπή καρδιάς είναι το αρχικό πόρισμα της ιατροδικαστή για την 12χρονη. Η ιατροδικαστής όμως επιμένει ότι μόνο οι τοξικολογικές μπορούν να δώσουν τα ακριβή αίτια θανάτου.

«Είμαστε σε πλήρη αναμονή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 12χρονης» τόνισε στο GRTimes η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.