Θρήνος για Παίκτρια του Voice! Την σκότωσε από ζήλεια και μετά αυτοκτόνησε – Οι τελευταίες της στιγμές (βίντεο)
Www.true.gr

Θρήνος για Παίκτρια του Voice! Την σκότωσε από ζήλεια και μετά αυτοκτόνησε – Οι τελευταίες της στιγμές (βίντεο)

Η ζήλεια όπλισε το χέρι του εν διαστάσει συζύγου 23χρονης παίκτριας του Voice. Τη σκότωσε πισώπλατα και αυτοκτόνησε.
Η 23χρονη παίκτρια του Voice San Sreylai δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην πρωτεύουσα της Καμπότζης. Η Sen Sreylai είχε επισκεφθεί κέντρο ομορφιάς στο προάστιο Boeung Keng Kang όταν την εκτέλεσε ο πρώην σύζυγός της. Ο 53χρονος τελωνειακός στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η ανατριχιαστική σκηνή της δολοφονίας (από 1:20:56 έως 1:21:45)

Η οικογένεια και οι φίλοι της τραγουδίστριας δηλώνουν πως συχνά διαμαρτυρόταν για τη βίαιη και χειριστική του συμπεριφορά. Αλλά και για την αρνητική επίδραση που είχε στους δύο γιους τους.
Η αδερφή της 23χρονης San Kongkea είπε ότι είχε ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της πριν από αρκετά χρόνια αλλά είχε αρνηθεί. «Όταν μπήκε στο The Voice, η σχέση τους έγινε ακόμα χειρότερη επειδή τη ζήλευε» δήλωσε στο TVFB.

Φίλος της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι ο Chey συνέχιζε να την παρενοχλεί ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. «Ο σύζυγός της δεν ήθελε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς», δήλωσε η Dara στο Phnom Penh Post. «Και από τότε που μπήκε στο The Voice, δεν είχε σταματήσει να την ενοχλεί».
Κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 23χρονης. Φαίνεται να μιλάει με τον Chey στην είσοδο της κλινικής ομορφιάς Vita Longa γύρω στις 4 το απόγευμα. Γυρίζει την πλάτη και αρχίζει να απομακρύνεται. Ήταν τότε που ο Chey έβγαλε όπλο και τη σκότωσε πισώπλατα.

Αστυνομικός που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου άκουσε 3 με 4 πυροβολισμούς. Έτρεξε τότε έξω και βρήκε τα πτώματα του ζευγαριού στην είσοδο της κλινικής.

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr