Θρήνος για τον 10χρονο που Χτυπήθηκε μέχρι Θανάτου από τη Μητέρα του και τον φίλο της, γιατί ήταν Ομoφυλόφιλος...
Www.true.gr

Θρήνος για τον 10χρονο που Χτυπήθηκε μέχρι Θανάτου από τη Μητέρα του και τον φίλο της, γιατί ήταν Ομoφυλόφιλος…

Οι άνθρωποι φορούσαν μπλουζάκια και καπέλα Batman και Superman στην κηδεία του Anthony Avalos, 10 ετών, στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια την Παρασκευή
Η αγάπη του Anthony για τους προστάτες όπως ο Batman και ο Superman είναι αυτό που προκάλεσε το θέμα στην κηδεία του, κατόπιν αιτήματος της εκτεταμένης οικογένειας του

Ο Anthony πέθανε στις 21 Ιουνίου, αφού οι εισαγγελείς του δήλωσαν ότι βασανίστηκαν από τη μητέρα του Heather Barron 28 ετών και τον φίλο Kareem Leiva, 32 ετών, για τουλάχιστον πέντε ημέρες

Τόσο ο Barron όσο και ο Leiva κατηγορήθηκαν και οι αναστολές συνεχίζονται στην υπόθεση

Ο Brandon Nichols, αναπληρωτής διευθυντής του LA County DCFS, δήλωσε ότι ο Anthony είχε «πει ότι του άρεσε τα αγόρια» μέσα στις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου του

Λονδίνο Ο Chris Bergner δήλωσε: «Αυτό δεν έχει βρεθεί στην έρευνά μας ως κίνητρο αυτή τη στιγμή» σε συνέντευξη Τύπου στις 27 Ιουνίου

Ο σερίφ McDonnell πρόσθεσε ότι ήταν «πολύ νωρίς» για να συζητήσουμε το κίνητρο σε αυτό το σημείο

Οι θρήνοι φορούσαν μπλουζάκια Batman και Superman στην κηδεία ενός θαρραλέου 10χρονου αγόριου, το οποίο λένε οι αρχές ότι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τη μητέρα του και το φίλο της.

Περισσότεροι από 150 παρακολούθησαν την κηδεία του, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια .Η πρόθεση της οικογένειάς του ήταν να τιμήσει το θάρρος του Anthony Avalos, ο οποίος πέθανε στις 21 Ιουνίου, αφού οι εισαγγελείς είπαν ότι είχε βασανιστεί από την Heather Barron, 28 ετών, και τον Kareem Leiva, 32 ετών, για τουλάχιστον πέντε ημέρες και βρήκε ασυνείδητο στο σπίτι του τον Ιούνιο 20.

Ο θείος του Anthony, David Barron, δήλωσε στους Los Angeles Times ότι ο ανιψιός του ήταν πιο γενναίος από τους περισσότερους ενήλικες και ανέβαινε πάντα για το σωστό.

«Με όλα όσα συμβαίνουν, με αυτό που περνούσε, πάντα χαμογέλασε», είπε ο θείος του. «Αυτό δείχνει ακριβώς τι παιδί ήταν.

Ο Anthony είπε ότι του άρεσε τα αγόρια μέσα στις εβδομάδες που προηγήθηκαν μέχρι το θάνατό του, σύμφωνα με το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της LA County (DCFS).

Όταν ρωτήθηκε αν η ομοφοβία μπορεί να συνέβαλε στη δολοφονία του, το Τμήμα του Σερίφη λέει ότι είναι πολύ νωρίς για να σκέφτεται το κίνητρο.
το ζευγάρι πιστεύεται ότι έχει εναλλάξει μεταξύ του να αρνείται στον Anthony κανένα φαγητό και να τον τροφοδοτεί με δύναμη, χτυπώντας τον στο πάτωμα και στα έπιπλα, αρνούμενος τον να χρησιμοποιεί το μπάνιο και να στρατολογεί άλλα παιδιά που βρέθηκαν στο σπίτι, ηλικίας από 11 μηνών έως 12 ετών, για να προκαλέσει πόνο στο αγόρι.

Από το 2013, έχουν υποβληθεί 88 τεκμηριωμένες κλήσεις στο DCFS της LA County σχετικά με φερόμενη κατάχρηση από το ζευγάρι, με τουλάχιστον 15 από αυτούς που έχουν αποφασισθεί να «τεκμηριωθούν», σύμφωνα με έναν πληρεξούσιο που εκπροσωπεί την εκτεταμένη οικογένεια του Anthony.

Αναφέρθηκε από τους Times ότι τα μέλη της οικογένειας, οι διευθυντές σχολείων, τουλάχιστον ένας δάσκαλος και ένας σύμβουλος είπαν στο DCFS ότι ο Αντώνης και τα αδέλφια του είχαν στερηθεί τροφή και νερό, χτυπήθηκαν, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, αναποδογυρίζονταν από μια σκάλα, να σκύψει για ώρες, να κλειδωθεί σε μικρούς χώρους χωρίς πρόσβαση στο μπάνιο και να αναγκαστεί να φάει από τα σκουπίδια ».

Η οικογένεια του Anthony ζήτησε τώρα από τους εισαγγελείς να συμπεριλάβουν ποινικές έρευνες για τους κοινωνικούς λειτουργούς που είχαν συνδεθεί με αυτές τις κλήσεις στην περίπτωσή τους που σχετίζονταν με τη δολοφονία του Anthony.

«Δεν πρόκειται για αμέλεια. Δεν πρόκειται για περίπτωση που οι κοινωνικοί λειτουργοί υφίστανται υπερβολική εργασία. Πρόκειται για μια κατ ‘εξοχήν εσκεμμένη αδιαφορία για τη ζωή του Αντώνιου Αβαλού, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Μπράιαν Κλέιτπουλ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr