Θρίλερ με την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου: Αγωνία για την κατάστασή του , όλη η αλήθεια
Www.true.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου: Αγωνία για την κατάστασή του , όλη η αλήθεια

Το απόλυτο θρίλερ βιώνουν οι φίλοι του Γιώργου Μαρίνου οι οποίοι εδώ και καιρό τον αναζητούν, όμως μάταια αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες που πρόσφατα έκανε η Άννα Φόνσου, ο άνθρωπος που τον φροντίζει τον έχει απομονώσει από όλους και όλα.

Πρόσφατα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ασχολείται και βοηθάει εδώ και χρόνια συναδέλφους του που το έχουν ανάγκη, δήλωσε στην εκπομπή καλοκαίρι #not ότι ούτε εκείνος κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του, όσες προσπάθειες και αν έκανε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε».

Τα ίχνη του αγνοούνται εδώ και καιρό.
Συνάδελφοί του εκφράζουν ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του που ο Μεγακλής Βιντιάδης περιέγραψε ως πολύ εύθραυστη τον τελευταίο καιρό.

Η Άννα Φόνσου, προσπάθησε πολύ να τον βρει, όμως μάταια και μάλιστα είχε ζητήσει και εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να βρεθεί ο Γιώργος Μαρίνος.
Λίγο καιρό πριν, ο γνωστός σκηνοθέτης των επιτυχιών Μεγακλής Βιντιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε πως ο Γιώργος Μαρίνος δεν αναγνωρίζει κανέναν από τους οικείους του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο δήλωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Το ζητούμενο, τώρα, για τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τη σπουδαία καριέρα του, είναι να βγει όλη η αλήθεια στο φως για τον Γιώργο Μαρίνο και να τον ξαναδούμε σώο και αβλαβή με το μπρίο και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του να κάνει και άλλα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο, το ίδιο φαντασμαγορικά με το παρελθόν.

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr