Θρίλερ στον Aέρα... Αγνοείται Aεροσκάφος με 71 Eπιβαίνοντες. Αυτόπτες Mάρτυρες κάνουν Λόγο για...
Www.true.gr

Θρίλερ στον Aέρα… Αγνοείται Aεροσκάφος με 71 Eπιβαίνοντες. Αυτόπτες Mάρτυρες κάνουν Λόγο για…

Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν ότι συνετρίβη – Αγνοείται ρωσικό αεροσκάφος με τις πληροφορίες και τις μαρτυρίες να κάνουν λόγο για το χειρότερο σενάριο – Έχει χαθεί από τα ραντάρ – Μετέφερε συνολικά 71 ανθρώπους – 65 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ένα ρωσικό αεροσκάφος αγνοείται με τις πληροφορίες να φτάνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει το rt.com, το αεροσκάφος που χάθηκε από τα ραντά είναι ένα Antonov An-148. Ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Saratov Airlines. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετέφερε συνολικά 71 ανθρώπινες ψυχές: 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.

«Το αεροσκάφος χάθηκε λίγο μετά την απογείωση»Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας.

Το true.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το true.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Πηγή: NEwsit

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr