Θρίλερ με σκελετό γυναίκας: Την βρήκαν με ρούχα για νυχτερινή έξοδο και παπούτσια με 12ποντο τακούνι
Www.true.gr

Θρίλερ με σκελετό γυναίκας: Την βρήκαν με ρούχα για νυχτερινή έξοδο και παπούτσια με 12ποντο τακούνι

Σε εγκληματική ενέργεια παραπέμπουν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας

Σε εγκληματική ενέργεια παραπέμπουν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας από το σημείο όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός στην Ερέτρια, το πρωί της Πέμπτης. Η άγνωστη προς το παρόν γυναίκα στην οποία ανήκε, φαίνεται ότι βρήκε τον θάνατο πηγαίνοντας ή επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση.

Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας βοσκός που αναζητούσε τα ζώα του, πεσμένο μπρούμυτα σε ένα απόκρημνο σημείο όπου ήταν εμφανές ότι κάποιος την είχε πετάξει και δεν είχε πέσει η ίδια κατά λάθος. Η άτυχη γυναίκα φορούσε ρούχα για νυχτερινή έξοδο και παπούτσια με 12ποντο τακούνι, πράγμα που δείχνει ότι έχασε τη ζωή της σε μια στιγμή που φαινόταν όμορφη γι’ αυτήν.


Ο σκελετός εστάλη στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήδη γίνεται ανθρωπολογική εξέταση για να υπολογιστεί η ηλικία και η καταγωγή της νεκρής, αλλά και για να προσδιοριστούν ο χρόνος και τα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, έχει ληφθεί δείγμα DNA για να συγκριθεί με αυτά από αγνοούμενες γυναίκες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν έχει γίνει καταγγελία για εξαφάνιση γυναίκας από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας κι έτσι πλέον εξετάζονται όλες οι δηλώσεις εξαφάνισης από διάφορες περιοχές της χώρας.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr