Θρίλερ με Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Πώς την έπιασαν κορόιδο οι δυο άνδρες. Ποιοι είναι
Www.true.gr

Θρίλερ με Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Πώς την έπιασαν κορόιδο οι δυο άνδρες. Ποιοι είναι

Ποιες οι εξελίξεις με την Ειρήνη Μελισσαροπούλου;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του 19χρονου Μελισσαροπούλου μοντέλου από τη Μυτιλήνη που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Μετά από τρεις μήνες στη φυλακή, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε και αποκάλυψε τα ονόματα αυτών που την έμπλεξαν στο κύκλωμα και την έβαλαν σε μια περιπέτεια που μπορεί να της καταστρέψει τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, ένας Ρουμάνος φαίνεται να είναι πρόσωπο – «κλειδί» στην υπόθεση. Η κοπέλα φέρεται να ήρθε σε επαφή μαζί του μέσω διαδικτύου και εκείνος της έταξε ότι θα γίνει μοντέλο.

Η 19χρονη Μελισσαροπούλου πείστηκε και ακολούθησε κατά γράμμα κάθε εντολή του.Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου έδωσε στις κινεζικές Αρχές στοιχεία για τον συγκεκριμένο Ρουμάνο, αλλά και για τον πατέρα του. Πρόκειται για αυτούς που την συνόδευσαν ως την Αιθιοπία και της έδωσαν, όπως ισχυρίζεται, τον σάκο με την κρυμμένη κοκαΐνη.

«Ο 28χρονος ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών», αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στον ΑΝΤ1 και τονίζουν ότι όσοι ξέρουν ότι τους «έδωσε» δεν θα αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια της κοπέλας.

Με την ανακοίνωση της σύλληψης της Ελληνίδας στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ο Ρουμάνος εξαφανίστηκε από το νησί, ενώ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Ένα μήνυμα όμως που είχε στείλει σε ανάρτηση της Ειρήνης στις 19 Οκτωβρίου, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους για Αιθιοπία, τον προδίδει.Θέλοντας να σχολιάσει μια φωτογραφία της θα γράψει στα Αγγλικά, «είναι από το… Χονγκ Κόνγκ;». Εκείνη, σκωπτικά, θα απαντήσει «made in China», για να καταλήξει ο άνδρας από την Ρουμανία:

«Ειρήνη ή Χονγκ Κόνγκ ή Τόκιο», με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συνθηματικά της έδινε το νέο δρομολόγιο ταξιδιού, χωρίς βέβαια κανείς τους να γνωρίζει τι θα επακολουθούσε!

Οι Αρχές έχουν πλέον τα στοιχεία του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις…

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr