Θράκη: Επίδειξη στα σπαθιά από παιδιά 5 ετών (εικόνες)
Www.true.gr

Θράκη: Επίδειξη στα σπαθιά από παιδιά 5 ετών (εικόνες)

Οι εικόνες έρχονται από το πομακοχώρι Γλαύκη του νομού Ξάνθης, όπου μαθητές προβάλουν τις ικανότητες τους στα σπαθιά σε δημόσια θέα.

Μικρά παιδιά από 5-10 ετών εκπαιδεύονται στα σπαθιά. Μετά από πολύωρη προετοιμασία προβάλουν δημόσια τις ικανότητές τους, τις οποίες έχουν διδαχθεί στις αίθουσες που παραδίδονται μαθήματα Κορανίου…

Ο Ιμάμης και υπεύθυνος για όλα είναι γνωστός στην περιοχή Ερκάν Αζίζογλου. Συνεργάτης του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε.

Ο ίδιος έγραψε σε μία προσωπική ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια. «H 2η Καλοκαιρινή μας εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές των μαθημάτων Κορανίου, πρόσθεσε γιορτή στην γιορτή μας…


Συγχαίρω τους μαθητές μας. Ο Δημιουργός μου να παραχωρήσει να ζούνε στηρίζοντας τις πνευματικές και εθνικές τους αξίες…

Συγχαίρω τις αδερφές μας Εμινέ Μπόζογλου, Ιπέκ Σαρί, Σογκούλ Ρόγκο και Μπουσρά Μπέλτσο που καταβάλλοντας προσπάθεια το καλοκαίρι, ετοίμασαν τους μαθητές μας… Ο Αλλάχ να βοηθάει αυτούς που βοήθησαν υλικά και ηθικά στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Εκ μέρους του λαού της Γλαύκης ευχαριστώ τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Κύριο Ιμπραήμ Χαλίλ Σακλί, τον ενάρετο μουφτή Ξάνθης Κύριο Αχμέτ Μέτε, τον βουλευτή Κύριο Χουσείν Ζεϊμπέκ , τον δήμαρχο Μύκης Κύριο Τζεμίλ Καμπζά και όλους του μουσαφίρηδες που μετείχαν στην εκδήλωση».


Αξίζει να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην Αυστρία, μετά από εμφάνιση παρόμοιων εικόνων και εκδηλώσεων, το κράτος έκλεισε εφτά τζαμιά και απέλασε 40 ιμάμηδες.

pronews

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr