Θρήνος και Θλίψη για το 10 Εβδομάδων Koριτσάκι. Νεκρό Λόγω Απαράδεκτων Γονέων…

Ένα κοριτσάκι 10 εβδομάδων πέθανε αφού ήταν δεμένο σε κάθισμα αμαξιού για 15 ώρες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, από τους μεθυσμένους γονείς του.

Το μωρό, ήταν επίσης το ένα από τα τρία παιδιά του ζευγαριού που πέθαναν τραγικά σε διάστημα 2 χρόνων.

Μία αναφορά αποκάλυψε πως από τα 7 παιδιά που είχε γεννήσει η μητέρα από τον Ιούνιο του 2015, μόνο 4 επιβίωσαν περισσότερο από 16 μήνες – και ζουν ακόμα με τους γονείς του.

Η σοκαριστική αναφορά αποκάλυψε πως το μικρό κοριτσάκι πέθανε την τρίτη μέρα των διακοπών της οικογένειας, τον Ιούλιο του 2016.

Η έρευνα αποκάλυψε πως οι γονείς είχαν αφήσει τρία μωρά για έξι ώρες ενώ είχαν βγει να τα πιούνε – και τα κοιτούσαν μια στο τόσο.

Οι αρχές ήξεραν πως οι δύο γονείς είχαν θέματα με το αλκοόλ αλλά οι παρεμβάσεις είχαν σταματήσει αφού η μητέρα αρνήθηκε να δεχτεί βοήθεια.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε σε ένα 4ημερο ταξίδι, στο οποίο οι γονείς είχαν πάρει τα έξι παιδιά τους σε ένα θέρετρο κοντά στο Wigan του Greater Manchester.

Γύρω στις 10 πμ, ο πατέρας βρήκε την νεαρότερη κόρη του αναίσθητη σε ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δίπλα στην δίδυμη αδερφή της.

20 λεπτά μετά, ο πατέρας μετέφερε το άψυχο σώμα της στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μόλις 2 λεπτά μετά. Είδαν πως δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης και πως ήταν νεκρή για αρκετή ώρα.

Μετά την τραγωδία, έγιναν εξετάσεις αίματος στους γονείς αφού η αστυνομία βρήκε άδεια κουτάκια μπύρας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η έρευνα συνεχίζεται και σύντομα αναμένεται να τους ανακοινωθεί το κατηγορητήριο…

Πηγή