Θήβα: Συνελήφθη παιδίατρος του νοσοκομείου για ασέλγεια σε 8χρονη
Www.true.gr

Θήβα: Συνελήφθη παιδίατρος του νοσοκομείου για ασέλγεια σε 8χρονη

Θήβα: Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, στην τοπική κοινωνία της Θήβας, πως 64χρονος γιατρός έβαλε μία 8χρονη να θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα.

Θήβα: Ασέλγεια σε 8χρονο κορίτσι

Όπως αποκάλυψε η μικρούλα στη μαμά της, ο 64χρονος γιατρός την έβαλε να θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα.

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Θήβα για τη σύλληψη γιατρού, της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών, για ασέλγεια σε 8χρονο κορίτσι.


Το περιστατικό φέρεται να έχει τελεστεί το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (23/4) όταν ο γιατρός κλήθηκε να εξετάσει το 8χρονο κοριτσάκι.

Όπως αποκάλυψε η μικρούλα στη μαμά της, ο 64χρονος γιατρός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Σύμφωνα με την καταγγελία της 40χρονης μητέρας στους αστυνομικούς, έβαλε το παιδί να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα!

Θήβα: Τι είπαν οι ψυχολόγοι

Το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο όπου υποστήριξε τις ίδιες ανατριχιαστικές πράξεις. Η αστυνομία προχώρησε λίγο πριν τη 1:00′ το μεσημέρι στη σύλληψη του γιατρού με τη διαδικασία του αυτοφώρου και με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.

Η υπόθεση φυσικά διερευνάται ωστόσο η κατηγορία από μόνη της έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και ειδικά στον ιατρικό κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr