Θετικό σε κορονοϊό ζευγάρι που ήρθε από τη Γερμανία. Έκλεισαν πέντε σχολεία στο Βόλο
Www.true.gr

Θετικό σε κορονοϊό ζευγάρι που ήρθε από τη Γερμανία. Έκλεισαν πέντε σχολεία στο Βόλο

Θετικό στον κορονοϊό το δείγμα του ζευγαριού που ήρθε από τη Γερμανία και συναντήθηκε με το ζευγάρι στην Καλαμπάκα. Kλείσιμο σχολείων, καραντίνες σε σχολεία και 7 ημέρες στα παιδιά που προπονούσε ο γυμναστής, αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές.

Πολυεπίπεδη ιχνηλάτηση μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων στην πόλη του Βόλου


Τόσο η 30χρονη έγκυος γυναίκας, όσο και ο σύζυγος της από το Βόλο που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό είχαν συναντήσει στην γειτονική πόλη των Τρικάλων, ένα φίλο τους, που είχε έρθει από Γερμανία και που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι φέρει τον ιό.

Μετά από ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος υπέγραψε απόφαση με την οποία την Παρασκευή 5 Ιουνίου δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία 1ο και 4ο Νέας Ιωνίας, 15ο και 24ο Βόλου και το συστεγαζόμενο 25ο Νηπιαγωγείο, καθώς εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε αυτά πιθανόν ήρθαν σε επαφή με τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοϊού που καταγράφηκαν στον Βόλο.

Στα σχολεία αυτά θα γίνει πλήρης και σχολαστική απολύμανση, όπως άλλωστε και στο σύνολο των διδακτηρίων της πόλης στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr