Θετική στον κορωνοϊό 15χρονη σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική
Www.true.gr

Θετική στον κορωνοϊό 15χρονη σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Κρούσμα κορωνοϊού σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική – Ήδη ο ΕΟΔΥ έχει ζητήσει να απομονωθούν όσοι ήρθαν σε επαφή με το παιδί που βρέθηκε θετικό στον ιό

Κρούσμα κορωνοϊού σε 15χρονο κορίτσι εντοπίστηκε σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική και άμεσα εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των κατασκηνωτών.

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και το 1077statusfm.gr, πήγε στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου. Μετά από τέσσερις ημέρες, ανέβασε δέκατα και από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης θεωρήθηκε ύποπτο περιστατικό με βάση τα πρωτόκολλα.


Παρακολουθήθηκε για 24 ώρες και, αφού ο πυρετός δεν έπεσε, κλήθηκαν οι γονείς της. Από την κατασκήνωση τους ζητήθηκε να κάνει το παιδί τεστ. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου και διαγνώστηκε θετική.

Η κατασκήνωση ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ χθες το βράδυ και ζητήθηκε να απομονωθούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Σήμερα το πρωί κλήθηκαν οι γονείς των παιδιών που ήταν μαζί με την ανήλικη στη ίδια σκηνή προκειμένου να τα πάρουν από την κατασκήνωση και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thetiki-ston-koronoio-15chroni-se-kataskinosi-sti-chalkidiki?fbclid=IwAR2oHACxWQsImkwa_YWgSBVtV_IBiCdIerr-qfPOIIqt5FEW6SrnKSr0Zu8

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr