Θεσσαλονίκη – Ζέρβας: Αίτημα για απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλία υπέβαλε ο δήμαρχος της πόλης.

Αίτημα για άρση της κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά τις απίστευτες σκηνές που κατεγράφησαν σήμερα, όπου εκατοντάδες πολίτες έκαναν χαλαρή… βόλτα δίπλα στη θάλασσα, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Δραστικά μέτρα θα λάβει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπως ανέφερε στο Mega, υπέβαλε αίτημα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά, για απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η παραλία θα κλείσει και κανείς δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί κατά τις συγκεκριμένες ώρες, ενώ όποιος παραβιάσει την απόφαση, την οποία αναμένεται να εγκρίνει η κυβέρνηση, θα πληρώνει πρόστιμο 150 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα από το μεσημέρι της Τρίτης θα αρχίσουν να γίνονται συστάσεις και από την Τετάρτη (01/04) το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύει κανονικά και με κάθε αυστηρότητα.

Αφορμή για το αίτημα του κ. Ζέρβα ήταν οι εικόνες που αντίκρισε το απόγευμα της Δευτέρας στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.