Θεσσαλονίκη: Τα κομμωτήρια είναι ρεζερβέ για δυο εβδομάδες απ' όταν ανοίξουν
Www.true.gr

Θεσσαλονίκη: Τα κομμωτήρια είναι ρεζερβέ για δυο εβδομάδες απ’ όταν ανοίξουν

Τα κομμωτήρια έχουν κλείσει εδώ και λίγες εβδομάδες λόγω των νέων μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι πελάτες, ωστόσο, περιμένουν ως και πως να… καλλωπιστούν και έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν τηλέφωνα και να ζητούν ραντεβού! Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως στη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, θα είναι «ρεζερβέ» για δυο ολόκληρες εβδομάδες!

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Θεσσαλονίκης και Περιχώρων Παύλος Κολοβός, «οι πελάτες επικοινωνούν με τους κομμωτές τους θέλοντας να διασφαλίσουν ότι θα περιποιηθούν την εικόνα τους αμέσως μόλις λήξει αυτή η περίοδος. Θεωρητικά, αν κάναμε ένα γρήγορο υπολογισμό, είναι ήδη κλεισμένες οι δύο πρώτες δύο εβδομάδες».


Κάποιοι κομμωτές δίνουν, μάλιστα, οδηγίες, μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης για απλές διαδικασίες, ώστε να υπάρξει ένα μικρό «συμμάζεμα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κολοβός.

«Δίνουμε συμβουλές, κυρίως σε άνδρες, προκειμένου να κουρευτούν μέχρι να τους πιάσουμε και πάλι στα χέρια μας εμείς», λέει και εξηγεί πως για τις γυναίκες είναι λίγο πιο περίπλοκη η κατάσταση, διότι μία από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν στο κομμωτήριο είναι η βαφή των μαλλιών, που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση.

«Φροντίζουμε να τις καθοδηγούμε, ώστε να μην προβούν σε αποτυχημένες απόπειρες και αντιμετωπίσουμε μετά τη δυσκολία να επαναφέρουμε τα μαλλιά στην προηγούμενή τους μορφή», εξηγεί. Στη σελίδα, δε, του Σωματείου στο facebook, υπάρχουν και οδηγίες αυτοπεριποίησης γι’ αυτή την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr