Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του – Ο σύζυγος εξέδιδε τη μία
Www.true.gr

Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του – Ο σύζυγος εξέδιδε τη μία

Δικογραφία και εναντίον του συζύγου της γυναίκας, ο οποίος την κακοποιούσε και την εξέδιδε

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων. Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση στο ένα σκέλος της αφορά γεγονότα τα οποία έγιναν πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν ένας 70χρονος (σήμερα) άντρας κακοποιούσε την 29χρονη (σήμερα) κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (που είναι 39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες. Παράλληλα, από την αστυνομία σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος 42χρονου ο οποίος είναι σύζυγος της 29χρονης και ο οποίος «ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών», ενώ σε ένα εξ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:


Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, καθώς και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 70 ετών, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου.


Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος 42χρονος, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος ενός εξ’ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr