Θεσσαλονίκη: Ο εφιάλτης της απαγωγής δεν τελείωσε όταν πλήρωσε τα λύτρα – Ο νεαρός σε κατάσταση σοκ!

Λύθηκε το μυστήριο της απαγωγής και η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται γρήγορα…
Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών (24, 25 και 18 ετών) προέβη το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία 21χρονου αλλοδαπού, σύμφωνα με την οποία, οι εν λόγω δράστες με τη συμμετοχή δύο ακόμη συνεργών τους, τον κρατούσαν παρά τη θέληση του με απειλές, σε αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας από αστυνομικούς, κοντά στην αποθήκη, εντοπίστηκε 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δήλωσε ότι προ ημερών είχε καταβάλλει 2.000 ευρώ στους συλληφθέντες προκειμένου να τον απελευθερώσουν, καθώς κρατούνταν και αυτός όμηρος παρά τη θέληση του. Οι αστυνομικοί με βάση τις καταγγελίες του εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών για μεταφορά και προώθηση παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr