Θεσσαλονίκη: Mαθητές γυρίζουν στην εξέδρα των επισήμων και τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή»
Www.true.gr

Θεσσαλονίκη: Mαθητές γυρίζουν στην εξέδρα των επισήμων και τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή»

Η στιγμή που μαθητές προσπαθούν να περάσουν το δικό τους μήνυμα, κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Έντονες οι αποδοκιμασίες στους πολιτικούς…

Η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε στις 11.30, με εκατοντάδες κόσμο να έχει συγκεντρωθεί στην παραλιακή.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης μαθητές σχολείου της Θεσσαλονίκης τραγούδησαν το Μακεδονία Ξακουστή μπροστά στην εξέδρα των επισήμων.

Παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρέλαση και για τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών, οι οποίοι παρίστανται στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν από κοντά πολιτικά και στρατιωτικά τμήματα.

Κατά την άφιξή τους πάντως υπήρξαν αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου. «Αλήτες προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξαν κάποιοι που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Πολίτες οι οποίοι βρίσκονται μακριά από την εξέδρα των επισήμων φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και αποδοκιμάζουν τους πολιτικούς και κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος.

Σε ότι αφορά τους υποψηφίους δημάρχους Θεσσαλονίκης, το «παρών» στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης δίνουν οι Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Πέτρος Λεκάκης, Χάρης Αηδονόπουλος, Βασίλης Μωυσίδης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μοίρασε μάλιστα πλαστικά σημαιάκια σε όσους βρίσκονταν στην εξέδρα.πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr