Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους που εγκαταλείφθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας
Www.true.gr

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους που εγκαταλείφθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας

Σε διαμέρισμα κοντά στην πολυκατοικία που βρέθηκε νωρίτερα την Τρίτη το εγκαταλελειμμένο βρέφος, εντοπίστηκε η μητέρα του κοριτσιού, ηλικίας 24 ετών – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να ολοκληρωθεί ο τοκετός

Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το βρέφος που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε είσοδο πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαμέρισμα κοντά στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, εντοπίστηκε η μητέρα του κοριτσιού, ηλικίας 24 ετών.Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αίθουσα τοκετών του νοσοκομείου, προκειμένου να αφαιρεθεί ο πλακούντας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του τοκετού.

Όπως ανέφερε στο thestival, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το βρέφος τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, όπου και θα παρακολουθείται η κατάστασή του.Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, το κοριτσάκι, βάρους 2,5 περίπου κιλών, ήρθε στον κόσμο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως είπε η κα Παπαχριστοδούλου, τόσο η ζωή της μητέρας όσο και του νεογνού, δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο για την ώρα.

πηγη: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr