«Θερμό επεισόδιο» στο Happy Day: «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς να το κάνουν και άσε τα 12χρονα»
Www.true.gr

«Θερμό επεισόδιο» στο Happy Day: «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς να το κάνουν και άσε τα 12χρονα»

Η απάντηση του Δήμου Βερύκιου…

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day και αφορμή ήταν ο εμβολιασμός και το ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα να εμβολιαστούν και οι μικρότερες ηλικίες και τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο.

Μιλώντας με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως μετά από επικοινωνία της με διακεκριμένη παιδίατρο επιβεβαιώθηκε αυτό που έλεγε ότι δηλαδή «τα παιδιά πρέπει να είναι τα τελευταία που θα εμβολιαστούν».


«Είστε μάνες και είστε οι μόνες κατάλληλες να ξεκινήσετε ένα δημόσιο διάλογο για τον εμβολιασμό» είπε ο Δήμος Βερύκιος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου με την παρουσιάστρια του Happy Day να επιμένει πως παρόλο που είναι υπέρ του εμβολιασμού, έχει αμφιβολίες για τον εμβολιασμό των παιδιών.

«Χθες ήμουν σε ένα τραπέζι με πέντε μαμάδες ίδιας ηλικίας με εμένα και ήμασταν στην ίδια λογική. Όλες οι μαμάδες είναι οι εμβολιασμένες ή με κανονισμένο ραντεβού σε λίγες μέρες, όπως εγώ. Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού», ανέφερε η Σταματίνα με τον Δήμο Βερύκιο να αναφέρει: «Το Υπουργείο Υγείας θα πει “ναι” στον εμβολιασμό των παιδιών, αλλά …».

Για να πάρει την απάντηση –πριν να ολοκληρώσει καλά καλά τη φράση του: «Σε πάω στοίχημα ότι αν το πει η ανταπόκριση δεν θα είναι ούτε στο 5%».

Με τη Σταματίνα να συνεχίζει: «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό και έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο και άσε τα παιδάκια 12 ετών που αναπτύσσονται, είναι στην προ-εφηβεία και έχουν τις ορμόνες τους. Ας εμβολιαστούμε όλοι οι υπόλοιποι».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr