Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτή είναι η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει με τον γιο της
Www.true.gr

Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτή είναι η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει με τον γιο της

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και μία γυναίκα με φυσική ομορφιά και φλογερό ταπεραμέντο. Φέτος την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο της δυναμικής Βιολέττας και παρόλο που η σειρά προβάλλεται μόνο μερικές εβδομάδες, η ηθοποιός έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα τελευταία χρόνια η Θεοφανία Παπαθωμά είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 4χρονη Αγάπη και την 2χρονη Αθηνά. Εκτός από τα δύο κορίτσια όμως, η ηθοποιός έχει έναν ακόμα γιο, τον 13χρονο σήμερα Αχιλλέα, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και αν και οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει είναι από τις πρόβες και τα γυρίσματα στις θεατρικές παραστάσεις και στις σειρές που πρωταγωνιστεί, κάποιες φορές κάνει κάποιες εξαιρέσεις και μοιράζεται μαζί μας και φωτογραφίες των παιδιών της.

Με τον γιο της Αχιλλέα, ωστόσο, έχει κάνει μία και μοναδική ανάρτηση στην οποία βλέπουμε για πρώτη φορά το πρόσωπό του.Εδώ τη βλέπουμε με την 2χρονη Αθηνά

Και εδώ με την 4χρονη Αγάπη. Τα δύο κορίτσια είναι οι καρποί του έρωτά της με τον τραγουδιστή Γρηγόρη ΠετράκοΑυτή είναι η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει μαζί με τον 13χρονο Αχιλλέα

Εσείς τι λέτε; Το έφηβο αγόρι μοιάζει στην μαμά του ή τον μπαμπά του, Πασχάλη Τσαρούχα;

πηγη: mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr